Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko: "Fetels vairs nav starp labākajiem pilotiem"

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko: "Fetels vairs nav starp labākajiem pilotiem"
Sebastians Fetels. Foto: Scuderia Ferrari

"Red Bull" padomnieks Helmuts Marko uzskata, ka Sebastians Fetels, kurš savulaik "Formulā 1" ienāca un pārsteidza ar savu ātrumu, vairs nav dēvējams par vienu no labākajiem pilotiem.

Marko un Fetels kopā strādāja no 2009. līdz 2014. gadam, pirms vācietis pievienojās "Ferrari" vienībai. Tās sastāvā viņam tā arī joprojām nav izdevies izcīnīt vēl kādu titulu, bet šogad kopvērtējumā nācās palikt pat aiz jaunā komandas biedra Šarla Leklēra.

"Diemžēl man jāsaka, ka viņš vairs nav starp labākajiem pilotiem," intervijā "Motorsport-Total" sacīja Marko. "Savā ziņā viņu sabojāja "Red Bull", jo mēs bijām pieraduši vienmēr atklāti runāt viens ar otru. "Ferrari" komanda ir zināma ar savu iekšējo politiku, bet Sebastians, iespējams, ir bijis pārāk atklāts."

Tāpat Marko nenoliedz, ka Fetelu, kurš kopvērtējumā šogad ieņēma tikai piekto vietu, varētu būt pamatīgi pārsteidzis Leklēra lieliskais sniegums un spēja ne vien konkurēt, bet pat pārspēt četrkārtējo F1 pasaules čempionu.

"Iespējams, arī tas, ka viņu pārsteidza, cik ātrs Leklērs ir," atzīst Marko. "Tomēr nenorakstiet Fetelu par ātru."

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-02 10:38, pirms 5 gadiem
Cerams, nākamgad Fettels būs izteikts otrais pilots.