Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens ceļu uz desmito uzvaru pēc kārtas sāk ar ātrāko laiku treniņā

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens ceļu uz desmito uzvaru pēc kārtas sāk ar ātrāko laiku treniņā
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Makss Verstapens, kurš šonedēļ Moncas trasē var izcīnīt jau desmito F1 uzvaru pēc kārtas, uzrādījis ātrāko apļa laiku šodien notikušajā pirmajā treniņā.

"Red Bull" pilots, kurš svētdien var sasniegt jaunu F1 rekordu pēc kārtas izcīnīto uzvaru ziņā, treniņā labāko apli veica ar rezultātu 1:22.657 un par 0.046 sekundēm pārspēja "Ferrari" braucēju Karlosu Sainsu. Nākamās pozīcijas ieņēma viņu komandas biedru Serhio Peress un Šarls Leklērs. Savukārt tālāk sekoja Džordžs Rasels, Fernando Alonso un Lando Noriss.

Treniņš aizritēja bez lieliem starpgadījumiem, ja neskaita dažas nelielas kļūdas no braucēju puses.

Šodien plkst. 18:00 pēc Latvijas laika sāksies otrais treniņš, bet trešā treniņsesija paredzēta sestdien plkst. 13:30, kam sekos kvalifikācija plkst. 17:00. Svētdien "Grand Prix" sacīkstes starts tiks dots plkst. 16:00.

Itālijas GP pirmā treniņa rezultāti:

     [+] [-]

, 2023-09-01 18:58, pirms 10 mēnešiem
1.575... Šķiet, ka tik cieši kā šajā sezonā, nekad sportisti nav braukuši. Sacīkstē nebūs DRS-fest? Prieks, ka pamazām atpalicēji pievelk vidus ešalonam.