Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" mašīnām pirmie būtiskie uzlabojumi būs uz septīto F1 posmu Imolā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" mašīnām pirmie būtiskie uzlabojumi būs uz septīto F1 posmu Imolā
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Neskatoties uz izcīnīto uzvaru Austrālijas posmā, spāņu pilots Karloss Sainss uzskata, ka "Ferrari" nespēs izrādīt pienācīgu konkurenci "Red Bull" komandai, kamēr sacīkšu mašīna nebūs saņēmusi pirmos būtiskos uzlabojumus.

Sezonas trešajā posmā Sainss startēja no otrās vietas, bet otrajā aplī apdzina Maksu Verstapenu, kurš drīz vien izstājās bremžu problēmas dēļ.

"Austrālijā mašīna bija tiešām laba," saka Sainss. "Tomēr būs grūti šādu sniegumu saglabāt katrā trasē, pirms ieviesīsim pirmos lielos uzlabojumus, lai samazinātu deficītu, kas bija novērojams Bahreinā un Džidā. Bet Melburnā jau no pirmā apļa bija sajūta, ka šī ir uzvarētāju mašīna. Lai arī "Red Bull" bija ātra un uzvarēja kvalifikācijā, pirmās starta pozīcijas aplis nebija mums neaizsniedzams."

Uz nākamo posmu, kas šonedēļ notiks Japānā, Suzukas trasē, "Ferrari" spēkrats iegūs nelielus uzlabojumus aerodinamikā. Pirmie būtiskie uzlabojumi gaidāmi vien uz septīto posmu, kas maija otrajā pusē norisināsies Imolā.

"Būs trases, kurās mēs būsim spēcīgi, kā tas bija redzams jau pagājušajā gadā," uzskata Sainss. "Un izskatās, ka šogad mūsu sacīkšu temps ir labāks pat tajās trasēs, kurās jau pagājušajā gadā bijām spēcīgāki. Ar pienācīgu uzlabojumu programmu ceru, ka spēsim izrādīt pretestību "Red Bull" arvien biežāk."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-04-01 22:36, pirms 3 mēnešiem
gan jau RB arī uzlabojumus ieviesīs un nekas nemainīsies