Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" centīsies tikt pie trešās uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" centīsies tikt pie trešās uzvaras
"Lokomotīve"
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Šodien 18.00 Daugavpils trekā savu sesto sacīksti Polijas 1. spīdveja līgā aizvadīs Daugavpils "Lokomotīve". Pretī mūsu komandai stāsies "RKM" no Ribņikas, kas ieņem otro vietu.

Pēc uzvaras pirmajā sezonas sacīkstē, daugavpilieši piedzīvoja trīs zaudējumus pēc kārtas, bet tad izdevās revanšēties - tika sagrauta Ržežuvas "Stal" komanda ar rezultātu 63:28. Savā trekā mūsu spīdvejisti vēl nav piedzīvojuši neviena zaudējuma.

Šodien mūsu braucējiem pretī stāsties Ribņikas "RKM", kas negaidīti veiksmīgi uzsākuši šo sezonu, atpaliekot tikai no Tarnovas "Unia". Piecās sacīkstēs Ribņikas braucēji zaudējuši tikai vienu reizi, piekāpjoties jau pieminētajiem Tarnovas sportistiem.

Ļoti bīstami pretinieku rindās būs Deniss Gizatuļins, Mariušs Vegržiks, Marcins Rempala un citi. Šodien neredzēsim vienu no bīstamākajiem poļu komandas braucējiem - Roniju Jamrožiju, kurš guvis savainojumu.

Mūsu komanda startēs savā vislabākajā sastāvā, Grigoriju Lagutu un Maksimu Bogdanovu ieskaitot. Visticamāk, neredzēsim šodien Kristianu Hefenbroku, kurš demonstrē nestabilu sniegumu. Arī nav zināms, vai startēs Danils Ivanovs, bet pārējie ir gatavi cīnīties.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA510
2.RKM ROW Rybnik58
3.Marma Stal Rzeszów56
4.GTŻ Grudziądz54
5.Start Gniezno54
6.SK Lokomotīve54
7.KM Ostrów Wlkp.52
8.PSŻ Poznań52

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 10:55, pirms 15 gadiem
Jā, lai pacenšas! Kapēc gan nē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 11:19, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Neuztraucies, uzvaresim
Nu ļoti ceru!