Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Folkreisa un autokrosa ziemas kausa posmam Aizkrauklē piesakās titulēti braucēji

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Folkreisa un autokrosa ziemas kausa posmam Aizkrauklē piesakās titulēti braucēji
Publicitātes foto

Otrdiena un trešdiena ir pēdējās divas pieteikumu pieņemšanas dienas pirms sestdienas Folkreisa un autokrosa Ziemas kausa posma Aizkrauklē, Daugavas Senlejas trasē. Braucēju sastāvs veidojas interesants!

Sacensību nolikums paredz, ka nepieciešami vismaz 50 pieteikumi, lai sacīkste varētu notikt. Divas dienas pirms termiņa beigām braucēju skaits jau sasniedzis 44 – plāns tuvojas izpildei. Turklāt nedēļas nogalē tiek solīts sals. Īsāk sakot – visai droši, ka sacīkste notiks!

Sastāvi visās klasēs ir uzrunājoši. Folkreisā ir titulēti braucēji – Mārtiņš Starks, Lenards Patriks Lepsis, Mairis Vigulis, Ivo Gabrāns, Reinis Lilienšteins un citi. Pilnpiedziņas Folkreisā septiņas mašīnas, tikpat arī autokrosa vienas ass piedziņas klasē. Zināms pulciņš veidojas arī Autokrosa 4WD ieskaitē.

Gaidām papildinājumus, pēc kā varēsim gatavoties sestdienas sacensībām, cenšoties izskaitļot favorītus visās ieskaitēs.

Pieteikšanās ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv