Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Uz "333" veikparka ledus aizvadītas pirmās ziemas kartingu sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Uz "333" veikparka ledus aizvadītas pirmās ziemas kartingu sacīkstes
"333 Ziemas kauss" autosacīkstes
Foto: 333.lv

25. janvārī sporta kompleksā „333” notika „333 Ziemas kauss 2014/2015” 3. posms un paralēli veikparkā, ledus trasē notika ziemas kartingu Ice karts 1. posms, kā arī drošas braukšanas poligonā bija auto vadītāji, kuri centīgi apguva jaunas zināšanas par auto vadīšanu neparedzamos apstākļos, līdz ar ko 25. janvāris „333” bija gandrīz kā "Winter Playground"!

Ziemas kauss trase bija ātra, taču ar katru nākamo braucienu tā kļuva arvien slidenāka, turklāt interesantāku rezultātu padarīja periodiskais sniegs.

Visās trīs klasēs braucēji sīvi cīnījās par labiem rezultātiem - pat vairāki dalībnieki uzrādīja vienādu punktu skaitu un ierindošanos kopvērtējuma vietās izšķīra tikai veiksme.

Priekšas piedziņas klasē, 27 dalībnieku konkurencē, visas pirmās 3 vietas izcīnīja dalībnieki ar Opel Astra automašīnām. Pirmajā vietā, ar pārliecinošu rezultātu, Jānis Spīķis, kuram iepriekšējā posmā tikai nedaudz pietrūka līdz 1. vietai, otrajā vietā - Kaspars Lielmežs un trešais - Aivis Klibinskis.

Aizmugures piedziņas klase jau atkārtoti ir skaitliski kuplākā un starp 30 dalībniekiem uzvaru guva Gvido Elksnis, kuram ar vienādu punktu skaitu sekoja - Gints Lapsa, tomēr trešajā braucienā labāks rezultāts bija Gvido, tādējādi Gvido kopvērtējumā ierindojās pirmais. Trešais uz pjedestāla šoreiz kāpa Jānis Apsītis.

Visu riteņu piedziņas klasē pārliecinošs un nenotverams bija Māris Zālītis, kurš arī 2. posmā izcīnīja uzvaru! Mārim sekoja Valts Zvaigzne, kurš šajās sacensībās startēja pirmo reizi un trešais, kā šajā tā arī iepriekšējā posmā - Ints Jeršovs.

Izmantotie resursi:
Sporta Komplekss 333