Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Aicinājums uz akciju motokrosa izlases atbalstam

Jau nākamnedēļ Latvijas Nacionālā motokrosa izlase piedalīsies Eiropas Nāciju čempionātā, kas šogad 2.un 3.oktobrī notiks Holandē.

Latvijas komandā šogad iekļauts Niks Apfelbaums (MX1), Tomas Macuks (MX2) un Augusts Justs (MX Open). Viņiem pretī stāsies 24 valstu komandas, bruņojušās ar tādiem motokrosa meistariem, kā Marc De Reuver, Davide Guarneri, Alessandro Luppino, Kevin Strijbos, Jeremy Van Horebeek, Manuel Priem, Tanel Leok un citiem.

Lai vēlētu veiksmes mūsu puišiem, aicinu visu draudzīgo motociklistu saimi ar visiem motocikliem uz akciju 27.septembrī pie Radio 101 (viesnīca "Reval Hotel Latvija") . Ierašanās plkst.16:00, kopīga uzgāzēšana pie radio studijas, foto un video bildes piemiņai kopā ar izlases puikām, pāris apļi "ap kvartālu", un ap 16:30 visiem paldies!

Uz tikšanos!

Tomass Cīrulis.
Latvijas motokrosa izlases vadītājs.

     [+] [-]

, 2010-09-24 18:07, pirms 14 gadiem
Motokrosa izlase taču jau ir Denverā - sestdien un svētdien brauks Nāciju motokrosā!

     [+] [-]

, 2010-09-24 18:15, pirms 14 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Motokrosa izlase taču jau ir Denverā - sestdien un svētdien brauks Nāciju motokrosā!
Šeit ir stāsts par Eiropas Nāciju motokrosu- 3.oktobrī, Markelo trasē Holandē!!!

     [+] [-]

, 2010-09-24 18:18, pirms 14 gadiem
Zinu. Nesaprotu tikai kāpēc netiek īstā izlase tā reklamēta kā šī

     [+] [-]

, 2010-09-24 18:27, pirms 14 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Zinu. Nesaprotu tikai kāpēc netiek īstā izlase tā reklamēta kā šī
Pirmkārt, nav tāda jēdziena ''īstā izlase'' un ''neīstā izlase''-ir Latvijas izlase! Otrkārt, komandu uz Pasaules Nāciju krosu ''gatavo'' Arvīds Šteinbergs-cilvēks, kurš mīl darboties mazliet savādāk nekā tas ir pierasts civilizētā pasaulē gan darbā ar sponsoriem, gan sportisko principu ievērošanā!
Latvijas komanda uz Eiropas Nāciju krosu brauks pateicoties motokrosa fanātiķim un Patriotam ar lielo burtu-Tomasam Cīrulim. Visi piesaistītie sponsori, aktivitātes medijos, iespēja faniem doties uz Holandi par izdevīgām cenām utt. ir Tomasa un viņa komandas nopelns. Visticamāk, ja viņš nebūtu uzņēmies šo pienākumu, tad mēs Eiropas Nācijās būtu turpat kur pērn- mājās pie TV!!!

     [+] [-]

, 2010-09-25 03:51, pirms 14 gadiem
Uzskatu ka diezgan dumji ir tas ka Pasaules naaciju kauss ir tik tuvu ar Eiropas, jo protams ka visi lābākie brauks uz pasaules Nāciju kausu štatos, eiropai paliks otrais plaans...

Bet nu neko kā ir tā ir arī šie džeki kas brauks eiropas nāciju kausā varēs godam aizstāvēt Latviju

Nu tad tiekamies Markelo trasē