Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Laguta: "Šī sezona man ir ļoti veiksmīga"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laguta: "Šī sezona man ir ļoti veiksmīga"
Grigorijs un Artjoms Lagutas
Foto: SCANPIX SWEDEN

Vairāki Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejisti pēc uzvaras Polijas 1. spīdveja līgā pār Ribņikas "RKM" (50:40) sniedza komentārus par aizvadītajām sacīkstēm. Īpaši priecīgs par uzvaru bija viens no komandas līderiem Grigorijs Laguta, kurš pauda apmierinātību arī ar sezonas pirmo pusi kopumā.

Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejisti svētdien izcīnīja savu pirmo uzvaru izbraukumā Polijas 1. spīdveja līgā, ievērojami uzlabojot savas pozīcijas turnīra tabulā. Pēc uzvaras pār "RKM" (50:40) vairāki komandas braucēji, kā arī treneris pauda apmierinātību ar uzvaru.

"Lokomotīve" treneris Nikolajs Kokins: "Atbraucām, lai uzvarētu. Savā trekā uzvarējām ar lielu pārsvaru, tādēļ ticēju, ka varam uzvarēt arī šeit, pie tam Ribņikas komandai pēdējā laikā neveicās. Izdevās izpildīt mērķi, kas nevar nepriecēt."

Grigorijs Laguta: "Šī sezona man ir ļoti veiksmīga. Katrās sacīkstēs iegūstu ļoti daudz punktu, arī šīs sacensības nebija izņēmums. Jau iepriekšējā sezonā šeit sasniedzu labu rezultātu, tādēļ ticēju, ka varam cīnīties šeit par uzvaru. Izdevās uzvarēt, kas viennozīmīgi ievērojami uzlabo mūsu pozīcijas turnīra tabulā."

Andrejs Koroļovs: "Bija iespēja startēt Ribņikā iepriekš, taču tas man neko nedeva, jo pretinieki vienkārši bija ātrāki. Kolēģi, kuri aizvietoja mani, brauca labi, tādēļ iebildumu pret treneri nav. Esmu priecīgs par uzvaru izbraukumā. Tagad mūs gaida sacīkstes savā trekā, ceru, ka atkal uzvarēsim."

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-06-23 02:19, pirms 15 gadiem
vai šo mājaslapu nevajadzētu nosaukt latvijasspidvejs.ru?

  +4 [+] [-]

, 2009-06-23 08:29, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: vai šo mājaslapu nevajadzētu nosaukt latvijasspidvejs.ru?
priecājies, ka vispār Latvijā kaut kas notiek ...

  +4 [+] [-]

, 2009-06-23 10:11, pirms 15 gadiem
Par lielu Lokomotīvi!!!

  -2 [+] [-]

, 2009-06-23 10:42, pirms 15 gadiem
Tik daudz jau varēja, kā lapu iztulkot arī latviski.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-23 11:47, pirms 15 gadiem
Ko vēl negribēsiet! Ir pat programmiņas bijušas uz starptautiskiem mačiem, kur viss kirilicā - cilvēkiem no Eiropas diezgan problemātiski veikt pierakstus. Bet citādi spīdvejam un tā tradīcijām Dpilī cepuri nost

     [+] [-]

, 2009-06-23 16:54, pirms 15 gadiem
Veiksmi Grišai Latvijas GP (ja viņš tajā brauks))