Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vilenēvs sadarbosies ar "Durango"

Mārcis Pēterkops
Mārcis Pēterkops

Vilenēvs sadarbosies ar "Durango"
Žaks Vilenēvs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais F1 pilots, jaunizveidotās ”Villeneuve Racing” komandas dibinātājs Žaks Vilenēvs atklājis, ka parakstīts sadarbības līgums ar pieredzējušo GP2 vienību ”Durango”.

Pirmās Formulas kuluāros turpina klīst dažādas spekulācijas par Vilenēva plāniem un potenciālajiem sponsoriem. Kanādiešu autosportists izvairīgi runāja par finansiālo nodrošinājumu un atklāja vien to, ka sāktas partnerattiecības ar itāļu GP2 komandu ”Durango”. ”Pastāv ļoti dažādas baumas, un vēlējos visu precizēt,” sacīja Vilenēvs. ”Ar ”Durango” veidosim kopuzņēmumu, un jaunā vienība bāzēsies ārpus Itālijas. Jāpiebilst, ka nauda komandas attīstībai tiek rasta nevis no personiskajām investīcijām, bet gan no korporatīvo sponsoru līdzekļiem.”

”Durango” iepriekš bija izteikusi vēlmi piedalīties F1 2011. gadā. Šogad itāļu vienība atsauca dalību GP2, tā vietā iesaistoties jaundibinātajās AutoGP sacīkstēs, cerot palielināt sponsoru interesi. Tikmēr 39 gadus vecais Vilenēvs plāno Pirmās Formulas sacīkstēs piedalīties gan kā komandas līdzīpašnieks, gan kā pilots, un savas prasmes autosporta vecmeistars mēģinās apliecināt nedēļās nogalē notiekošajās NASCAR sacīkstēs Indianapolisā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Vai Žaks Vilenēvs atgriezīsies F1 aktīvajā apritē?

  • 24

  • 11


     [+] [-]

, 2010-07-21 12:33, pirms 14 gadiem
Vēlviens krabis brauks iekš F1,būs vēlviena komanda kas zaudēs 3 sekundes aplī.Māc šaubas cik konkurēt spējīgs būs pats Vilinēvs,jo spilgs piemērs ir šumis kam nemaz tik spoži neiet

  +7 [+] [-]

, 2010-07-21 12:34, pirms 14 gadiem
Būtu labi bijušo F1 čempionu atkal ieraudzīt apritē!
Esmu par!

  +5 [+] [-]

, 2010-07-21 12:39, pirms 14 gadiem
Buhanka rakstīja: Vēlviens krabis brauks iekš F1,būs vēlviena komanda kas zaudēs 3 sekundes aplī.Māc šaubas cik konkurēt spējīgs būs pats Vilinēvs,jo spilgs piemērs ir šumis kam nemaz tik spoži neiet
atskiriba tik tada, ka sumis 3 gadus sedeja majas uz divana un laida mulki, bet vilnevs visu so laiku vairak vai mazak, bet ir bijis aprite. ik pa braukdams dazados serialos.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-21 12:50, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: atskiriba tik tada, ka sumis 3 gadus sedeja majas uz divana un laida mulki, bet vilnevs visu so laiku vairak vai mazak, bet ir bijis aprite. ik pa braukdams dazados serialos.
Tieši tā, nedomāju ka Vilis būtu sūdīgāks par Šumi šajā mirklī, ļoti iespējams, ka pat labāks.

     [+] [-]

, 2010-07-21 15:12, pirms 14 gadiem
Lai tik atgriežas. Ja ir vēlme, kāpēc ne? Vēl jo vairāk, būvējot citu komandu, kas ir daudz grūtāk (zeme būs jāēd, lai ko sasniegtu), kā arī citiem pilotiem tiks dota iespēja. Šobrīd katrs solis izskatās loģiski pārdomāts un Žaka mazrunība pie šī visa simpatizē. Uz doto brīdi - vairāk darbu, mazāk runu, kas ir neraksturīgi F-1, kuri ar skaļu PR ir atklājuši laikam jau reaktīvo naudas mašīnu.
Lai izdodas, neesmu bijis nekāds Žaka fans, taču būšu priecīgs redzēt viņu uz starta. Starp citu, šobrīd tendence F-1 tāda interesanta - nebūt ne uz jaunajiem. Kas zina, ieskriesies un parādīs klasi. To, ka būs grūti, mēs jau redzam pēc Schummi. Kur nu vēl ar jaunu komandu...

  -1 [+] [-]

, 2010-07-21 16:21, pirms 14 gadiem
Vilnēvs nevis Vilenēvs

  -1 [+] [-]

, 2010-07-21 18:26, pirms 14 gadiem
Nevarētu teikt, ka būtu lielā sajūsmā, ja Vilnēvs atgriezīsies. Taču vēl ir jāpagaida, kam Eklstons dos zaļo gaismu. Bērnijs ir nolēmis komandai, kura pievienosies, būs viņam personīgi jāiemaksā 17 milj.$. Tā teikt- ja nav spējīgs samaksāt šādu naudu, tad arī nebūs naudas komandai.