Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kurpniekam trauma, Rupeikam jauns kantētājs

Kurpniekam trauma, Rupeikam jauns kantētājs
Rupeiks/Kurpnieks
Foto: Vita Ziemele

Latvijas motokrosista blakusvāģu klasē Māra Rupeika kantētājs Haralds Kurpnieks iepriekšējā pasaules čempionāta posmā Polijā guva ceļa traumu un kādu laiku nevarēs piedalīties sacensībās. Uz nākamo posmu Ukrainā panākta vienošanās ar šveiciešu kantētāju Bruno Kalinu.

Dubļainajā trasē pirmā braucienā otrajā aplī vienā no labajiem līkumiem, kad Kurpnieks jau bija izlicis kāju un izliecies kantējot, motocikls iestiga špūrē, un sportists savainoja labo celi. Braucienu izdevās pabeigt, ieņemot ceturto vietu, tomēr pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas Kurpnieks kāju nevarēja palocīt, un tas bija iemesls, kāpēc ekipāža nestartēja otrajā braucienā.

Sportistam vēlāk veiktajā izmeklēšanā tika konstatēts labā ceļa aizmugurējās krusteniskās saites plīsums. Tagad ir uzsākta ārstēšanās, taču prognozes par to, kad varēs atkal startēt, pagaidām izteikt ir pāragri.

Ukrainas posms norisināsies 23. un 24. maijā. Ar Kalinu Rupeiks jau startējis kopā pagājušā gadā Eiropas Nāciju krosā Beļģijā.

Izmantotie resursi:
rupeiks.lv

     [+] [-]

, 2009-05-21 18:07, pirms 15 gadiem
gan Haraldam viss būs labi

     [+] [-]

, 2009-05-21 18:13, pirms 15 gadiem
Būs ok,vēl jauns,gan sadzīs