Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pedersenam tiks veikta operācija

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pedersenam tiks veikta operācija
Niki Pedersens pēc sadursmes ar Grigoriju Lagutu
Foto: SCANPIX SWEDEN

Vienam no labākajiem pasaules spīdvejistiem Niki Pedersenam šodien tiks veikta operācija, tādējādi Dānijas motobraucējs kādu laiku nevarēs piedalīties sacensībās.

Atgādināsim, ka Niki Pedersens Dānijas izlases rindās startēja spīdveja pasaules kausa izcīņas pusfinālsacīkstēs. Par veiksmīgām viņš tās nevarētu nosaukt, jo Dānija netika finālā, bet pats Pedersens pēc sadursmes ar Grigoriju Lagutu guva savainojumu, tādējādi trekā vairs neatgriezās. Grigorijs Laguta sacīkstes turpināja, uzrādot labu rezultātu.

Niki Pedersens kopš šīs sadursmes sacensībās vairs nav piedalījies, kaut arī cerēja startēt mačos gan Polijā, gan Zviedrijā. Pedersena ārsts ieteicis Niki pēc iespējas ātrāk veikt operāciju, jo braucējs ar katru dienu kļūst arvien vājāks. Pats Pedersens šo situāciju salīdzināja ar saaukstēšanos.

Viņam tiks veikta ādas operācija (kritiena brīdī apdedzināja ādu). Parasti atveseļošanās pēc šādām operācijām aizņem apmēram 10 dienas, tādējādi Pedersens varētu būt gatavs startēt Latvijas "Grand Prix" posmā, kas norisināsies 1. augustā Daugavpilī. Līdz šim Pedersenam šī sezona nav bijusi tā veiksmīgākā.

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja