Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gross gandarīts par paveikto

Gross gandarīts par paveikto
Uģis Gross

Aizvadītās nedēļas nogalē sasniegtā trešā vieta pasaules kausa (PK) izcīņas Rīgas posmā ātrumlaivu F 2 klasē sniegusi milzīgu gandarījumu "Kalnciems Racing Team" komandai un tās pilotam Uģim Grosam.

Kaut pretinieki ļoti spēcīgi un vairums arī tehniski labāk nodrošināti, galvenajās sacīkstēs tieši Uģis Gross atkal ticis visaugstāk no Latvijas pilotiem.

Īstu stimulu Uģim Grosam esot devusi nevienādā tiesnešu attieksme pret dalībniekiem, jo dažiem tiekot atļauts vairāk nekā citiem. Uģis vienmēr ir bijis par godīgu cīņu distancē un arī šoreiz pierādīja , ka ir viens no meistarīgākajiem pilotiem šajā klasē pasaulē. Kaut šoreiz startēts ar pavisam vecu dzinēju, tas izturējis godam - samērā lielajos viļņos un spēcīgajā konkurencē lielāka nozīme bijusi braukšanas mākai.

Uģis Gross arī šogad godam ticis līdz trešajai pozīcijai, Uvis Slakteris pat pirms kritiena spējis noturēties priekšā vien īsu mirkli un pēcāk Gross viņu apdzinis.

"Paldies visiem, kas turēja īkšķus un juta līdzi, ir patiess prieks par trešo vietu un gandarījums par paveikto," tā pavisam īsi notikušo pēc sacensībām komentēja "Kalnciems Racing Team" pilots Uģis Gross.

Uzreiz pēc sacīkstēm tehniskā komisija pamatīgi izķidājusi Uģa Grosa laivu, bet tomēr nav bijis iemesla nekur piesieties, jo ar šo dzinēju jau braukts vairākus gadus un tas daudzreiz pārbaudīts.

Tagad nākamais mērķis jau būs pacīnīties par godalgoto trijnieku Skandināvijas atklātajā čempionātā un Eiropā, gada nogalē vēl pēdējie divi posmi pasaules kausā Saūda Arābijā un Malaizijā.

Pasaules kausa absolūtajā vērtējumā Uģis Gross ieņem trešo vietu, bet visprestižākajā ieskaitē – sacīkšu braucienu vērtējumā "Kalnciems Racing Team" pilots ir ceturtais aiz britu sportista Kolina Dželfa, zviedra Jūnasa Andersona un vēl viena brita Ovena Dželfa. Neraugoties uz dažādiem traktējumiem Latvijas informatīvajā vidē, visaugstāk kotējas tieši sacīkšu brauciens ik posmā un nevis atsevišķas disciplīnas, kurās pat ne vienmēr startē visi labākie. Tieši braucēja māku vislabāk apliecina sacīkstes.

Informāciju sagatavoja:
"Kalnciems Racing Team"

  +2 [+] [-]

, 2008-08-18 10:44, pirms 16 gadiem
Malacis... Beidzot muusējie arī ielauzās trijniekā..

  +1 [+] [-]

, 2008-08-18 11:06, pirms 16 gadiem
Bija Superiigi Man prieks

     [+] [-]

, 2008-08-18 13:13, pirms 16 gadiem
Gross, Gross - cik Tu gan esi balts un pūkains, tīri vai raudāt gribas...veca laiva, vecs motors,visi pret Tevi....
Kas tad noticis komandai - kāpēc nabadzīga?Kas liedz komandas vadībai ar Agri Kalnciemu vadībā piesaistīt līdzekļus Tavai attīstībai?
Tavs lielākais mīnuss ir tas, ka centies sakult vētru tējas tasē, bet tas nedara godu ūdens motosportam. Tas apliecina, ka latvietis tāda niecība vien ir, ka pat savās sacensībās - savās mājas, izmet savas iekšējās nepārliecinātības un kompleksu atkritumu kaudzi publiskai apskatei.