Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Egle: "Esmu gandarīts par paveikto"

Andrejs Siliņš

Egle: "Esmu gandarīts par paveikto"
Aivis Egle/Mārtiņš Jerums
Foto: Raimonds Volonts, www.v4motors.lv

Gandarījumu par izcīnīto uzvaru Latvijas rallija čempionāta posmā "Sarma 2009" paudis tā uzvarētājs Aivis Egle, kurš kopā ar Mārtiņu Jerumu pārstāv SEB Tieto komandu. Otrie, kā jau ziņots, palika Jānis Vorobjovs/Audrius Šošas.

"Esmu gandarīts par paveikto. Uzsākām ralliju savā tempā, ko ar katru ātrumposmu izdevās palielināt. Rallijs šogad mums šķita reizē aizraujošs un emocionāli saspringts, jo cīņa par uzvaru bija vienkārši fantastiska," iespaidos par aizvadīto ralliju dalījās uzvarētājs Aivis Egle. "Uzskatu, ka pareizā riepu izvēle otrās dienas ātrumposmiem bija viens no faktoriem, kas ļāva mūsu ekipāžai uzrādīt četrus ātrākos dienas laikus."

Rallija pirmās dienas sākuma ātrumposmos vadībā izvirzījās Egle/Jerums, taču uz dienas beigām Vorobjovs/Šošas sadeldēja pārsvaru un pirmo rallija dienu noslēdza ar nelielu, 3,41 sekunžu pārsvaru pār Egli/Jerumu. Tuvākos sekotājus abas ekipāžas bija apsteigušas par nepilnu minūti.

Otrajā dienā temps vēl pieauga un četros no sešiem atlikušajiem ātrumposmiem ātrākie bija Egle/Jerums, kas arī ļāva ekipāžai izcīnīt uzvaru šajā saspringtajā duelī, pārspējot komandas biedrus un konkurentus par 7,5 sekundēm. Abas ekipāžas bija uzņēmušas fantastisku tempu un finišā abu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem, nebūt ne lēnajiem Neikšānu/Jansonu un ar vienīgo WRC automobīli startējušajiem Kisielu/Panavu, pārsniedza 2 minūtes. Ikvienā no visiem 12 rallija Sarma ātrumposmiem pirmās divas vietas izcīnīja SEB Tieto rallija komandas ekipāžas.

"Arī es esmu gandarīts par padarīto darbu un saspringto cīņu ar komandas biedriem, lai arī šoreiz palikām otrie. Priecājos, ka ar katru nobraukto kilometru uzlabojas sadarbība ar manu šīs sezonas stūrmani, lietuvieti Audriusu Šošas. Apsolu tikpat intriģējošas cīņas arī turpmākajos Latvijas čempionāta posmos," Jānis Vorobjovs dalījās iespaidos par ralliju.

Pēc diviem aizvadītajiem posmiem Egle/Jerums ir izvirzījušies vadībā Latvijas čempionāta individuālajā vērtējumā N4 grupā, bet SEB Tieto apvienotā rallija komanda ir līderi Latvijas čempionāta komandu ieskaitē.

     [+] [-]

, 2009-02-16 15:58, pirms 16 gadiem
Kad būs rallija spēles rezultāti?

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 17:25, pirms 16 gadiem
Vai vai, cik maldinoša bilde ielikta Eglem! Kaut kā neatminos šādās krāsās viņus Sarma 2009 ātrumposmos....

     [+] [-]

, 2009-02-16 18:03, pirms 16 gadiem
točna smuka bilde!

     [+] [-]

, 2009-02-16 18:27, pirms 16 gadiem
subris rakstīja: Vai vai, cik maldinoša bilde ielikta Eglem! Kaut kā neatminos šādās krāsās viņus Sarma 2009 ātrumposmos....
Kāda atšķiība ? Eglem pagaišgad bija šādā krāsā krasojums.