Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

WRC čempioni "Volkswagen" neplāno startēt Formulā 1

Juris Grīns
Juris Grīns

WRC čempioni "Volkswagen" neplāno startēt Formulā 1
"Volkswagen" motori ir populāri Formulā 3
Foto: performancedrive.com.au

Lai gan jau pēc viena gada Formulā 1 varētu parādīties jauna komanda, tā noteikti nebūs "Volkswagen".

Pēdējo gadu laikā ik pa brīdim uzpeldējušas runas, ka "Volkswagen" varētu piekrist dalībai F1 čempionātā ar savu komandu vai, kā minimums, motoru piegādātāju statusā. Tomēr kompānija šādu iespējamību tuvākajā nākotnē noliedz.

"Šobrīd mums nav nekādu plānu vai nodomu, ka "Volkswagen" vai kāds no kompānijai piederošajiem brendiem varētu ienākt Formulā 1," pavēstījis rūpnīcas preses pārstāvis.

Jāpiemin, ka "Volkswagen" pieder arī tādi brendi kā "Audi" un "Porsche", kam ir savas komandas Lemānas LMP1 klasē, kā arī "Bentley" un "Lamborghini".

Vēl 2012. gadā Vācijas presē pavīdēja ziņas, ka "Volkswagen" plāno 2015. gadā uzsākt sadarbību ar F1 komandu "Sauber", turklāt ražojot ne vien motorus, bet arī šasijas. Ja šis plāns būtu reāls, pie tā vajadzētu sākt strādāt jau šobrīd.

"Volkswagen" rūpnīcas komanda šogad pirmo reizi kopš 1990. gada atgriezās pasaules rallija čempionātā. Sebastjans Ožjē ar "Polo R WRC" automašīnu kļuva par čempionu, bet "Volkswagen" uzvarēja komandu ieskaitē.

Formula 1 čempionātā "Volkswagen" iepriekš nav startējusi, taču F3 sacīkstēs šīs rūpnīcas radītie motori ir ļoti populāri.

Izmantotie resursi:
Sports News Headlines - NFL, NBA, NHL, MLB,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-15 17:25, pirms 11 gadiem
žēl

     [+] [-]

, 2013-12-16 11:08, pirms 11 gadiem
raitis0077 rakstīja: nezko krievi nestarte ar savejo rus put racing lada , tur gribetaju ir ka biezs , atrauj gazes kranu un kadan iesmere un uz prieksu ka vienmer visus perk
Ko?