Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Baltie" uzvar tradicionālajās Šlēgelmilha izturības sacīkstēs 333 trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

"Baltie" uzvar tradicionālajās Šlēgelmilha izturības sacīkstēs 333 trasē
Foto: openkart.lv

Ar "Baltie" komandas uzvaru sestdien noslēdzās tradicionālās Haralda Šlēgelmilha izturības sacīkstes Sporta kompleksā "333".

Šogad sacensības ir Sodi World Series sastāvdaļa Endurance ieskaitē un šis bija pirmai no trim plānotajiem posmiem.

"Baltie" sastāvā brauca Nils Trapāns, Kristaps Grīnieks, Kārlis Strazdiņš, komandu vēl pastiprināja Mareks Štolcermanis un "RedBull Kart Fight" 2015.gada Pasaules čempions un Openkart kopvērtējuma vicelīderis Andrejs Laipnieks.

Uzvarētāji veica 400 apļus un savus tuvākos konkurentus "Drift eTrike" komandu apsteidza par vienu apli. Arī šajā komandā netrūka Openkart sacensībās redzētu braucēju - Reinis Riekstiņš, Krista Fišere, Māris Krūze, Haralds Garkaklis, komandu vēl pārstāvēja Otto Birznieks un Kevins Frīzahers.

Trešo vietu un trīs apļus aiz līdera izcīnīja "FunKart" komanda, ko mēs vairāk atceramies kā Discomania OilHead Openkart LeMans sacīkstēs iepriekšējās divās sezonās - Māris Liepiņš, Uldis Čodars, Mareks Astašovs, Kārlis Priedītis, Edgars Nedzveckis - komandai pievienojās arī tikko kā pirmo Openkart čempionāta uzvaru izcīnījušais Artūrs Bonders.

Pamatīgi nepaveicās citai Openkart vienībai "Movers.lv" ar Kasparu Ritumu, Kārli Kleinhofu, Tomu Kalnīti, Krišjāni Roli, Āri Vasaraudzi un Elviju Švāgeri sastāvā. Mūveri pēc pirmās daļas bija līderi vienu apli priekšā "Baltie" un 47 sekundes priekšā otrajai vietai, bet otrajos 200 apļos problēmas ar tehniku diemžēl neļāva finišēt augstāk par piekto vietu.

Vēl sacīkstēs piedalījās citas komandas, kas šogad brauc Openkart LeMans - "Vienradžu asaras", "BRC Autocentrs" un kopumā apmēram puse dalībnieku ir esošie vai bijušie Openkart sacensību dalībnieki.

Izmantotie resursi:
OpenKart