Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

G.Laguta: "Nobraucām vāji"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

G.Laguta: "Nobraucām vāji"
Foto: www.jtokarski.com

Daugavpils "Lokomotīve" līderis Grigorijs Laguta pēc piedzīvotās neveiksmes Polijas 1. spīdveja līgā pret Tarnovas "Unia" (30:61) uzslavēja pretinieku komandu, bet tāpat arī uzsvēra, ka "Lokomotīves" spīdvejisti paši nobrauca vāji.

Atgādināsim, ka Polijas 1. spīdveja līgā "Lokomotīve" piedzīvoja pirmo neveiksmi, ar 30:61 pamatīgi zaudējot Tarnovas "Unia" komandai, kura tiek uzskatīta par galveno pretendenti uz iekļūšanu Ekstralīgā. Mūsu komandā individuāli izcēlās vien Grigorijs Laguta un Maksims Bogdanovs, kuri divatā guva 22 no komandas 30 punktiem.

Daugavpils "Lokomotīve" treneris Nikolajs Kokins: "Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka izredžu mums nav, taču vēlējāmies sevi pierādīt no labākās puses. Domāju, ka mums tas izdevās. Neslēpšu, ka mums pietrūkst vēl viena augstas klases braucēja. Nesaprotu, kas notiek ar Artjomu Lagutu - viņš nenopelnīja neviena punkta. Strādāsim mājās, lai viņa braukšana nākamajās svarīgajās sacensībās būtu efektīvāka. Sacensībās nepiedalījās Kristians Hefenbroks, jo savā trekā viņš nobrauca ļoti vāji, tādēļ devām iespēju citiem braucējiem.

Grigorijs Laguta: "Mēs sacentāmies ar spēcīgāko komandu šajā līgā un tas bija redzams. Bez šaubām, kad atgriezīsies Romāns Považnijs, mēs kļūsim daudz spēcīgāki. Tāpat arī, kad pārējie braucēji būs gatavi braukt pienācīgā līmenī, kļūsim labāki, jo šoreiz mēs nobraucām vāji."

Tāpat jāpiemin, ka šonakt par tēvu kļuva viens no talantīgākajiem Latvijas spīdvejistiem Maksims Bogdanovs, kura sievai Tatjanai naktī piedzima meita.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA24
2.RKM ROW Rybnik24
3.KM Ostrów Wlkp.22
4.Marma Stal Rzeszów22
5.GTŻ Grudziądz22
6.SK Lokomotīve22
7.Start Gniezno20
8.PSŻ Poznań20

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2009-04-14 21:33, pirms 15 gadiem
Citrejz būs labāk,varbūt!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-14 22:05, pirms 15 gadiem
Nekas sezona sakums gan jau ieskriesies!!!Veiksmi

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 22:15, pirms 15 gadiem
Turaties! Tikai nezaudēt dūšu! Es joprojām esmu ar Jums.