Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Puodžuks starp labākajiem Ukrainā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuks starp labākajiem Ukrainā
Kjasts Puodžuks
Foto: www.speedwayteam-wolfslake.de

Latvijas spīdvejists Kjasts Puodžuks aizvadījis diezgan labas sacīkstes Ukrainā, palīdzot savai Červonogradas "Shakhter" tikt pie uzvaras. Kjasta kontā deviņi punkti.

Červonogradas komanda savā trekā uzņēma Rovno klubu "Kaskad", kas līdz šim nebija piedzīvojis nevienu zaudējumu. Šoreiz jau diezgan ātri bija skaidrs, ka zaudējums tiks piedzīvots, jo jau pēc trīs braucieniem mājiniekiem bija desmit punktu pārsvars. Lai arī vēl pāris reizes pārsvars saruka līdz septiņiem punktiem, "Shakhter" izcīnīja pārliecinošu uzvaru - 55:32.

Labas sacīkstes aizvadījis mūsu Kjasts Puodžuks, kurš kopumā veica piecus braucienus. Lai arī ne reizi neizdevās uzvarēt, arī pēdējā vietā viņš nepalika ne reizi. Galu galā viņam četras otrās, kā arī viena trešā vieta, kas summā deva deviņus punktus.

Labākais uzvarētājiem bija Tomašs Hžanovskis, kurš iekrāja 16 punktus, bet Andrejam Karpovam 13 punkti.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv