Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Motokrosa braucēja: "Sieviešu dienas rallijs ar katru gadu kļūst nepievilcīgāks"

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa braucēja: "Sieviešu dienas rallijs ar katru gadu kļūst nepievilcīgāks"
Foto: x99.lv

Motokrosa komandas "Slīterāni" sievietēm ātrums un adrenalīns patīk ne tikai motokrosa trasē, bet arī ikdienā. Arī šogad „BTA Sieviešu dienas rallijā” dalību ņēma kvadriciklu braucēja Monta Dišlere-Kirilko.

Par saviem iespaidiem un sasniegumiem stāsta pati sportiste.

„Šogad jau laicīgi sākām gatavoties šim pasākumam - jau vairāk kā nedēļu tika gatavots speciāls mašīnas dizains, tika ilgi domāts pie meiteņu vizuālā tēla," stāsta Monta.

"Kopumā par šo pasākumu ar nožēlu jāsaka, ka ar katru gadu tas tiek padarīts dalībniecēm nepievilcīgāks. Šeit būtu runa par to, ka pirmajos gados tika ļoti domāts par dalībniecēm - kontrolpunktos bija iespēja tikt pie siltas tējas, kafijas, maizītēm, batoniņiem, tāpat arī tika sarūpētas kādas papildus dāvaniņas no atbalstītājiem, kas vienmēr ir ļoti patīkami. Šogad tas viss izpalika... Arī kontrolpunktos uzdevumi tikai daži šķita patiešām interesanti (jā, protams, man vislabāk patika uzdevums, kur jāskrūvē uzgrieznītis uz skrūves). Tāpat arī organizatoriem tomēr vajadzētu padomāt par to, lai meitenēm nav jāstāv 35 minūšu garā rindā, lai tiktu izpildīt uzdevumu 3 minūtēs, kā arī to, lai ceļi, pa kuriem jābrauc, tomēr mazliet vairāk saudzē meiteņu autiņus."

"Kopumā jāatzīst, ka pasākumam vairs nav tās kvalitātes, kas bija pirms pāris gadiem, taču, neskatoties uz to visu, visticamāk jau, ka arī nākošgad startēsim šajās sacensībās, jo tā ir iespēja labāko draugu kompānijā aktīvi un jautri pavadīt dienu."

"Izvērtējot savu sniegumu sacensībās, varam teikt, ka darījām visu, kas bija mūsu spēkos, protams, pieļaujot arī pa kādai mazākai kļūdiņai. Šī gada rezultāts - 29. vieta no vairāk kā 450 finišējušām ekipāžām. Nav slikti, taču, mazliet žēl, ka nespejām saglabāt pagājušā gada uzstādīto latiņu - 10. vietu. Šogad tikām pie nominācijas – „Tehniskākā komanda”, tikai žēl, ka mūsu vietā tika izsaukta cita komanda, neskatoties, ka pasākuma aprakstos tomēr ir mūsu komanda."

"Paldies liels, manai mīļajai un superīgajai meiteņu komandai- Anitai Kažemākai, Laumai Dobelniecei un Agnei Tauterei! Paldies par atbalstu motokrosa komandai „x99/Slīterāni”, paldies mūsu puišiem par sagatavoto auto un atbalstu! Tiekamies nākošgad!"

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2015-03-12 21:04, pirms 10 gadiem
labs reklāmraksts.
meitenes pieraudāja pilnu sportacentru, es izlasīju un arī apraudājos cik viss slikti.

     [+] [-]

, 2015-03-12 21:07, pirms 10 gadiem
vai tad tā var būt??!!kurš tiesnesis jūs nepažēloja?? aa pirāgi redz nebija ko darīt!!