Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" dramatisks zaudējums izbraukumā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" dramatisks zaudējums izbraukumā
Jonasam Kilmekorpi šodien nopietni palīdzēja tikai Romāns Považnijs
Foto: Laimonis Saulītis, Sportacentrs.com

Ļoti tuvu savai pirmajai uzvarai izbraukumā Polijas 1. spīdveja līgā bija Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti, taču dramatiskā cīņā ar 44:46 piekāpās Lodzas "Orzel". Labākie mūsejiem bija leģionāri Romāns Považnijs un Jonass Kilmekorpi.

Daugavpilieši jau kārtējo reizi cīņu aizvadīja sešatā, jo traumas dēļ nevarēja palīdzēt Maksims Bogdanovs (jūnija beigās varētu atgriezties ierindā). Viesiem pēdējā brīdī vācieti Hefenbroku nomainīja Rafals Trojanovskis, kurš arī kļuva par galveno mājinieku varoni.

Sākums mūsējiem padevās labs. Pie uzvaras pirmajā braucienā tika Romāns Považnijs, ar ko pietika 3:3. Pēc tā junioru braucienā dubultuzvara Tarasenko ar Ļebedevu, kas deva četru punktu pārsvaru. Pieci nākamie braucieni beidzās ar neizšķirtiem 3:3, tādējādi pēc septiņiem braucieniem 23:19 "Loko" labā. Lai nu kā, pamazām sāka iezīmēties bažīga aina, kurā mūsējos praktiski velk tikai Považnijs ar Kilmekorpi, bet pārējo pienesums ir minimāls.

Tieši citu braucēju vājais pienesums neļāva nosargāt pārsvaru, un pēc devītā brauciena pirmo reizi divu punktu pārsvars "Orzel". Tālāk pretiniekiem netika ļauts atrauties, un atkal visu laiku bija kaujinieciskais 3:3. Viss izšķīrās 15. braucienā, pirms kura joprojām +2 mājiniekiem. Považnijs ar Kilmekorpi visiem spēkiem uzbruka Trojanovskim, bet polis savu komandu nepievīla, noturot tik nepieciešamo 3:3. Ļoti sāpīgs zaudējums ar 44:46 "Loko", taču, izskatās, ka bez bonuspunkta mēs noteikti nepaliksim.

Atbildes mači jau svētdien Daugavpilī plkst. 16:00. Mūsu komandā ierindā atgriezīsies Nikolajs Klindts, bet nebūs Jonasa Kilmekorpi. Tieši Jonass šovakar ar 14 punktiem bija labākais "Loko" rindās, bet 13 punkti Romānam Považnijam. Septiņi punkti Vadimam Tarasenko (6 no 7 pirmajos divos braucienos), pieci - Kjastam Podžukam (visi pēdējos braucienos), četri - Ļebedevam, bet tikai viens punkts Giruckim.

Mājiniekiem lielisks bija Trojanovskis (13 punkti), kuram visvairāk piepalīdzēja Daniels Jeļeņevskis un Linuss Sundstrēms (abiem pa 8). Zaudējums atmetis mūsējos uz septīto vietu astoņu klubu konkurencē.

Orzel - Lokomotīve 46:44
Orzel: Trojanovskis 13, Jeļeņevskis 8, Sundstrēms 8, Jankovskis 7.
Lokomotīve: Kilmekorpi 14, Považnijs 13, Tarasenko 7, Podžuks 5, Ļebedevs 4, Giruckis 1.

     [+] [-]

, 2011-06-10 20:32, pirms 13 gadiem
Ja Tarasenko un Ļebedevs brauc līdzīgi Podžukam (ne pirmo reizi), varbūt vienreiz kluba vadībai būtu jāpadomā par Podžuka (ne)lietderību komandā?

     [+] [-]

, 2011-06-10 22:54, pirms 13 gadiem
Tas nav dramatisks ,tas ir kaunpilns.Podžuks,Giruckis,tā ir ņirgāšanās par līdzjūtējiem, pret komandas biedriem, tā ir cūcība galu galā!Zēl ka viņiem nav konkurentu citādi sen citiem močus mazgātu,vai tad Daugavpilī nav reālu džeku,kas viņus izkonkurētu,kāpēc treneri klusē, šie sportisti sataisījuši s..... vairāk par zirgu.