Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Karlīne Štāla pēc avārijas paliek slimnīcā, nopietnu traumu neesot (+video)

Karlīne Štāla pēc avārijas paliek slimnīcā, nopietnu traumu neesot (+video)
Mašīna pēc avārijas
Foto: Twitter

Svētdien latviešu sportiste Karlīne Štāla piedzīvojusi smagu avāriju, taču, par laimi, sportiste nekādus smagus savainojumus nav guvusi.

Kā ziņo portāls Go4speed.lv, tad Štāla piedalījusies pirmajā Beneluksa valstu čempionāta posmā "Radical" autosacīkstēs, taču īsi pirms brauciena beigām sportiste piedzīvoja iespaidīgu avāriju. Pēc tās sacīkstes tika apturētas, bet mūsu sportiste tika nogādāta slimnīcā, kur tai tika veiktas medicīniskās pārbaudes.

"Viss izskatās labi, taču no slimnīcas viņu šodien ārā nelaidīs, jo ir daudz sīku sasitumu. Ārsti baidās par to, vai nav iekšējās asiņošanas. Par laimi, lauzts nekas nav. Sliktākā ziņa ir tā, ka ārsti neļauj startēt Silverstonas posmā, kurš notiks šīs nedēļas nogalē,'' par minēto avāriju ziņoja sportistes tēvs Andris Štāls.

Neskatoties uz šo avāriju, sportistes komanda palika trešajā vietā (Karlīne braucienu uzsāka no piektās vietas, taču aizcīnījās līdz trešajai), jo brīdī, kad tika piedzīvota avārija, līdz finišam bija palikušas tikai desmit minūtes jeb tika veikti 80% no kopējās distances.

Video no avārijas: SPORTNL | Het laatste sportnieuws in beeld

  +3 [+] [-]

, 2012-04-09 23:05, pirms 12 gadiem
Galvenais lai nav nopietnu traumu, zilumi jau ātri sadzīs.

  +4 [+] [-]

, 2012-04-09 23:13, pirms 12 gadiem
Sliktākā ziņa ir tā, ka ārsti neļauj startēt Silverstonas posmā, kurš notiks šīs nedēļas nogalē,'' par minēto avāriju ziņoja sportistes tēvs Andris Štāls.
Ārprac, tak pēc tāda crasha vaig vairak ka nedēļu lai attaptos! Nekur tās sacīkstes nepazūdīs, galvenais lai pati jūtās labi un gatava vēl braukt.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-09 23:56, pirms 12 gadiem
Ieliek tak video, kur man nav jalejupielādē kārtējais sūds.

     [+] [-]

, 2012-04-10 00:13, pirms 12 gadiem
Veseļojies un gaidām Tevi atpakaļ sacīkstēs !!!