Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovam savainojums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovam savainojums
Maksims Bogdanovs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Latvijas spīdvejists Maksims Bogdanovs pēdējā Zviedrijas "Allsvenskan" līgas sacīkstē pret "Griparna" (46:50) guvis savainojumu, tādējādi gandrīz visus braucienus veica ar sāpošu kāju.

Jau iepriekš ziņojām, ka Maksima pārstāvētā komanda "Masarna SK Avesta" Zviedrijas "Allsvenskan" spīdveja līgā cieta jau piekto zaudējumu pēc kārtas, šoreiz ar 46:50 piekāpjoties "Griparna" braucējiem. Maksims Bogdanovs četros braucienos tika pie septiņiem punktiem.

Atklājies, ka Maksims Bogdanovs šīs sacīkstes aizvadīja nevesels, jo piedzīvojis kritienu, kā rezultātā viņš zaudēja samaņu, kā arī ļoti stipri sasita kāju, kura vēlāk pamatīgi uzpampa. Neskatoties uz sāpēm, Bogdanovs turpināja braukt, kopumā palīdzot komandai ar septiņiem punktiem.

Izskatās, ka savainojums nav pārāk nopietns, un jaunais spīdvejists varēs palīdzēt Daugavpils "Lokomotīve" komandai jau 11. jūnijā izbraukuma sacīkstē pret Ostruvas "KM". 14. jūnijā komandas savā starpā tiksies vēlreiz, tikai šoreiz jau Daugavpilī.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv