Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Puodžuks paliks Daugavpilī

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuks paliks Daugavpilī
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Latvijas spīdvejists Kjasts Puodžuks, visticamāk, arī nākamsezon startēs Daugavpils "Lokomotīve" rindās, to portālam gorod.lv pastāstījis "Lokomotīves" prezidents Vladimirs Ribņikovs.

Pēc neveiksmīgās iepriekšējās sezonas Kjastam radās problēmas ar jauna līguma parakstīšanu. Viņa iepriekšējās sezonas Zviedrijas "Allsvenskan" līgas klubs izkrita no līgas, bet Daugavpils "Lokomotīve" nesteidzās ar līguma parakstīšanu.

Bija parādījušās baumas, ka viņš varētu pāriet uz kādu Polijas 2. spīdveja līgas klubu, taču tā nav izrādījusies taisnība. "Lokomotīve" prezidents Vladimirs Ribņikovs vienā no intervijām portālam gorod.lv pastāstījis, ka jau tuvākajā laikā ar Kjastu tiks noslēgts jauns līgums, tādējādi Eiropas junioru vicečempions savu karjeru turpinās Daugavpilī.

Līdz ar to zināmi jau astoņi Daugavpils komandas braucēji, taču vēl vismaz viens spīdvejists komandai pievienosies jau tuvākajā laikā. Šobrīd līgumi noslēgti ar četriem junioriem - Maksimu Bogdanovu, Artjoms Lagutu, Vjačeslavu Girucki, Jevgēņiju Karavacki, kā arī ar četriem pieredzējušiem braucējiem - Romānu Považniju, Grigoriju Lagutu, Čārliju Gjedi, Kjastu Puodžuku (oficiāli līgums vēl nav noslēgts).

Izmantotie resursi:
gorod.lv

     [+] [-]

, 2010-01-04 11:19, pirms 14 gadiem
cerams ka šogad Podžuks spēs nodemonstrēt daudz labāku sniegumu nekā pagājušajā sezonā un varēs pacīnīties par vietu pamatsastāvā!

     [+] [-]

, 2010-01-04 11:26, pirms 14 gadiem
T jauki! Kå nekå wiens no latwijas labåkajiem un jauns ar vèl!