Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži Vācijas čempionāta posmā izcīna otro vietu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Brāļi Lielbārži Vācijas čempionāta posmā izcīna otro vietu
Brāļi Lielbārži uz goda pjedestāla otrā augstākā pakāpiena Vācijā. Foto: lamsf.lv

Vācijas čempionāta posma sacensības blakusvāģiem ar izcīnītu otro vietu aizvadījuši dvīņu brāļi Daniels un Bruno Lielbārži, kuri startējot spēcīgā konkurencē divu braucienu summā piekāpās vien pērnā gada pasaules vicečempionu Marvina Valučenes un Robija Baksa ekipāžai.

Pirmajā braucienā Lielbārži izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties Valučenes pilotētajai ekipāžai un Džastina Keubena/Diona Rietmana duetam.

Otrajā braucienā latvieši uzlaboja savas pozīcijas, finišu sasniedzot kā otrie. Arī šajā braucienā ātrākie bija Valučene/Bakss, savukārt trešo vietu izcīnīja vācieši Tims Prummers ar līdzbraucēju Jarno Stigmanu.

Divu braucienu summā zelta medaļa Marvinam Valučenem/Ribijam Baksam, sudrabs – brāļiem Danielam un Bruno Lielbāržiem no “KTM Motofavorīta” komandas, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Džastins Keubens un Dions Rietmans no Nīderlandes.

Aiz Lielbāržiem šajā Vācijas čempionāta posmā palika vēl virkne ekipāžu, kuras regulāri piedalās pasaules čempionāta posmos, piemēram, Bendžamins Veiss/Patriks Šneiders (Austrija), Džeiks Brauns/Pols Hortons (Lielbritānija), Daniels Vilemsens/Rūdolfs Lebertons (Nīderlande/Francija), Dens Fodens/Neitans Kūpers (Lielbritānija) un citi.

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv/brali-lielbarz...

     [+] [-]

, 2022-08-02 17:27, pirms 2 gadiem
izskatās, ka būs, būs nākotnē spēcīga ekipāža

     [+] [-]

, 2022-08-02 18:24, pirms 2 gadiem
Šajos džekos ir vērts ieguldīt līdzekļus. Stupelis lai meklē spēcīgu pilotu vai arī beidz karjeru un pievēršas trenēšanai. Tik žēl, ka tas pasaules čempoināts nīkuļo.

     [+] [-]

, 2022-08-03 09:25, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Šajos džekos ir vērts ieguldīt līdzekļus. Stupelis lai meklē spēcīgu pilotu vai arī beidz karjeru un pievēršas trenēšanai. Tik žēl, ka tas pasaules čempoināts nīkuļo.
viņš jau aktīvi palīdz Lielbāržiem no iesākuma motokrosā. Cik var saprast no intervijām, plāno vēl braukt ar igauni, bet paralēli attīstīs savu MX skolu (vai ko tamlīdzīgu) ar Sabuli.