Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ritums Jelgavas "Rullītī" izcīna ilgi gaidīto "Openkrt" uzvaru

Juris Grīns
Juris Grīns

Ritums Jelgavas "Rullītī" izcīna ilgi gaidīto "Openkrt" uzvaru
Foto: Openkart.lv

Ar sen gaidītu un ļoti pelnītu Kaspara Rituma (Movers.lv) pirmo uzvaru karjerā noslēdzās Openkart čempionāta 8. posms Jelgavas "Rullītī".

Kasparam vajadzēja 111. posmus un deviņus gadus, lai beidzot piepildītu mērķi. Startējis otrais, ceturtā apļa pirmajā līkumā Ritums meistarīgi apdzina komandas biedru Dāvi Zalmanu, pēc tam izturēja gan Dāvja, gan Andreja Laipnieka (Movers.lv) spiedienu, vēlāk veica atrāvienu, kas palīdzēja šo vērtīgo uzvaru nosargāt un kļūt par 58. Openkart čempionāta posma uzvarētāju.

Aiz Rituma muguras norītēja viens no episkākajiem fināliem vēsturē, kur braucēji izrādīja lielisku meistarību, veicot neskaitāmas apdzīšanas. Otro vietu, brīžiem būdams pat piektajā vietā, izcīnīja kopvērtējuma līderis Laipnieks, bet trešais ar trešo pjedestālu pēc kārtas finišēja Rūdolfs Šmits (Pirmie), kurš turpina dzīties pakaļ Dāvim cīņā par vicečempiona titulu.

8. posma rezultāti: openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

     [+] [-]

, 2023-07-02 17:31, pirms gada
Apsveicami, ka kāds uzvarēja A.Laipnieku.
Vai ir arī video? Trase ir kompakta, ir diezgan viegli filmēt.