Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Folkreisa un autokrosa ziemas sezonas sākums tiek pārcelts

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Folkreisa un autokrosa ziemas sezonas sākums tiek pārcelts
Publicitātes foto

Folkreisa un Autokrosa Ziemas kausa izcīņas pirmie divi posmi pārcelti par nedēļu – sacīkste Bauskā, Mūsa Raceland trasē, pārcelta uz 14. janvāri, bet Vecpils autotrases cīņa norisināsies 21. janvārī. Līdz ar to iespējamas izmaiņas arī tālāko posmu norisē, taču par to tiks informēts vēlāk, vērojot laikapstākļus.

Siltais janvāra sākums Bauskas posmu padarīja riskantu – nedēļas nogalē sola spēcīgu salu, taču nokususī un pielijusī trase sāktu salt, pēc prognozēm spriežot, vien ceturtdienas vakarā. Līdz ar to ir risks, ka trases segums līdz sestdienai nebūs izveidojies atbilstošs sacensībām. Līdzīgi arī ar Vecpils trasi – pēc sniegotās decembra nogales atkusnis darījis savu, tāpēc nepieciešams vairāk dienu ar salu, lai segums nostabilizētos.

Abi šie posmi “uzstumjas” virsū nākamajām sacensībām Brenguļos un Vecpilī, kas paredzētas sekojošajos datumos. Visticamāk, arī šīs sacīkstes mainīs savu norises dienu, taču precizētas izmaiņas tiks izziņotas, tuvojoties ticamākām laikapstākļu prognozēm.

Jāatzīmē, ka Mūsas posmam noteikts dalībnieku skaita minimums, lai sacensības notiktu: uz pieteikumu termiņa beigām jābūt ne mazāk 50 pieteikumiem. Tas ir realizējams plāns, jo pirmdien, vairāk nekā divas dienas pirms pieteikumu termiņa beigām, dalībnieku skaits jau bija 40.

Uzmanību pieteiktajiem sportistiem! Līdz šim iesūtītie pieteikumi tiek uzskatīti par spēkā esošiem arī uz 14. janvāri. Ja kāds šajā datumā nevarēs startēt, lūdzu, atsauciet iesūtīto pieteikumu!

Izmantotie resursi:
Autocross.lv

     [+] [-]

, 2023-01-03 06:17, pirms gada
Super ziemīgs laiks bija veselu mēnesi, bet tā arī neviens nebija gatavs uzrīkot spontānu posmu? Latvijā nevar ziemas kalendāru sastādīt vasarā vai rudenī. Tur jābūt mobiliem un gataviem rīkoties 2 nedēļu laikā. Pieļauju, ka ar šādu politiku tā arī neviens posms nenotiks.