Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gajs Vilks raugās uz IRC ralliju

Gajs Vilks raugās uz IRC ralliju
Ar šo jaunās paaudzes Mitsubishi Evo X startēs pēdējo divu gadu Lielbritānijas čempions Gajs Vilks Foto: www.mml-sports.com

Divkārtējais Lielbritānijas rallija čempions un 2005. gada JWRC čempions Gajs Vilks, kurš, kā zināms, startēs ''BTA Rally Talsi 2009'', šogad plāno piedalīties Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallijā.

Jau ziņojām, ka Talsu rallijā neredzēsim 2003. gada pasaules čempionu autorallijā Peteru Solbergu, taču skaidrs ir tas, ka Talsos brauks Lielbritānijas rallija čempions un 2005. gada JWRC čempions Gajs Vilks.

"Gribētu atkal braukt IRC rallijā," saka Vilks, kurš jau pagājušajā gadā izmēģināja spēkus vienā IRC posmā Krievijā. "Šeit ir daudz iespēju, jo visas ražotāju komandas ir entuziasma pilnas. Nesen testēju "Proton's Satria Neo Super 2000" mašīnu, un tā man radīja labu iespaidu. Ir vēl lietas, kuras "Proton" noteikti varētu uzlabot.

"Domāju, ka IRC rallijam ir lieliska nākotne, un es gribētu tur braukt. Tāpat arī gribētu kļūt par pirmo cilvēku, kurš uzvarējis Lielbritānijas rallija čempionātā trīs gadus pēc kārtas. Lai arī kā, bet es to centīšos izdarīt."

Atgādināsim, ka Talsu rallijā Vilks startēs ar ''MML Sports'' sagatavoto N4 kategorijas ''Mitsubishi Lancer Evolution X'' automašīnu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-04-01 09:04, pirms 16 gadiem
Gajs Vilks

     [+] [-]

, 2009-04-01 10:50, pirms 16 gadiem
Pizonis rakstīja: Gajs Vilks
Tu laikam domā, ka tas ir joks

     [+] [-]

, 2009-04-01 11:42, pirms 16 gadiem
Reaali slinks rakstīja: Tu laikam domā, ka tas ir joks
ta izskatas, jo tulkojam sanak - Chalis Vilks ko vilks un uz kurieni? sodien tacu ir 1. aprilis