Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Klausītava | Devītnieks: Kādu atzīmi pelnījusi Latvijas izlase?

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas izlase pasaules čempionātu pabeigusi devītajā vietā, kaut uzvaru bija vairāk nekā zaudējumu. Hokeja podkāsts Devītnieks liek atzīmes. Kāpēc Latvijas vairākums bija sliktāks nekā pat Polijas? Un sāksim gatavoties olimpiskajai kvalifikācijai, kas Rīgā notiks vasaras izskaņā.

Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana, Onelife.lv



     [+] [-]

, 2024-05-24 16:57, pirms 3 nedēļām
Piekrītu ekspertiem par vērtējumu šajā čempī.Par izcīnīto vietu varētu pat likt 7,bet sabojāja nedaudz detaļas,vairākums un nepārliecinošā spēle pret poļiem.Par kvalifikācijas turnīru gan ir nedaudz savādākas domas.Nedomāju,ka kaut kas pamainīsies pa šo īso laiku un vārtsargu jautājumā viss ir vairāk ,ka skaidrs.Šilovs un Gudļevskis.Trešais vārtsargs vajadzīgs tikai treniņos un vienalga kā viņu sauc.Skaidrs,ka mums to spēlētāju ir tik cik ir,bet treneru vietā Girgensonu neaicinātu.Tikai un vienīgi par attieksmi pret valsts izlasi.Šogad pat īsts skaidrojums nebija,kāpēc Zemgus atteica.Varbūt objektīvs iemesls,varbūt nē.Tā ar ir attieksme pret saviem līdzjutējiem.Kaut kā tā.

     [+] [-]

, 2024-05-24 17:07, pirms 3 nedēļām
Olimpiskajā kvalifikācijā būs trīs spēles, katrā varam likt citu vārtsargu, lai neviens nepaliek novārtā un ja visi veseli. Vienā Elvi, vienā Gudi un trešajā Šilovu.