Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Peterka pirms spēles pret Latviju: ''Pirms gada kā komanda spēlējām labāk''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Peterka pirms spēles pret Latviju: ''Pirms gada kā komanda spēlējām labāk''
Džons Džeisons Peterka. Foto: Zumapress/Scanpix

Vācijas uzbrucējs Džons Džeisons Peterka pirms spēles pret Latviju 2024. gada pasaules čempionātā hokejā bija neapmierināts ar paša sniegumu pirmajās trijās spēlēs, komandas kopējo spēli un pauda, ka tai nepieciešams uzvarēt visās atlikušajās grupu turnīra spēlēs.

Šodien svarīgu spēli 2024. gada pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas un Vācijas komandas. Latvieši pirmo trīs spēļu laikā tikuši pie trīs uzvarām un septiņiem punktiem tabulā, bet Vācijai trijās spēlēs viena uzvara un trīs punkti. Pēdējā mačā valstsvienība ar 1:6 atzina Zviedrijas pārākumu.

Pagaidām bez punktiem ir Bufalo ''Sabres'' spēlējošais Džons Džeisons Peterka, kurš pagājušajā turnīrā sudrabu medaļu izcīnīšanu kaldināja ar sešiem vārtiem un tikpat piespēlēm. ''Esmu ļoti ambiciozs, tāpēc pavisam noteikti tas mani uztrauc,'' nespēju izcelties ar punktiem pirms spēles žurnālistiem skaidroja hokejists. ''Ceru, ka mezgls pārplīsīs un vārti sāks birt iekšā,'' turpināja hokejists.

Viņš uzskata, ka no šī brīža Vācijai jāuzvar praktiski katrā spēlē. ''Pagājušogad mums bija labākas sajūtas pēc zaudētām spēlēm. Un toreiz mēs arī nedaudz labāk spēlējām kā komanda. Tagad mums jāuzvar visās atlikušajās spēlēs.'' Bez cīņas pret Latviju vāciešiem vēl gaidāmi mači pret Poliju, Kazahstānu un Franciju.

Ierindā šodien varētu atgriezties Sanhosē ''Sharks'' spēlējošais Niko Šturms, kurš bija iedzīvojies ceļgala savainojumā. Viņš uzskatāms par izlases vienu no labākajiem iemetienu speciālistiem. ''Mūsu spēle aizsardzības zonā ir bijusi lielākais diskusiju objekts. Vēlamies būt agresīvāki spēlē pret Latviju. Man nav ko pārmest mūsu attieksmei un pašaizliedzībai, taču no šī brīža mums ir jāsāk krāt punkti,'' teica Vācijas izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.sport.de/news/ne6661214...
https://www.bild.de/sport/mehr-spor...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

     [+] [-]

, 2024-05-15 16:06, pirms 2 nedēļām
Mēs arī

     [+] [-]

, 2024-05-15 16:53, pirms 2 nedēļām
Ja kāds letiņš šitā pateiktu, tad te viņu jau ēstu nost saucot par princesi, Mrazļikinu, mīksto un gaisa jaucēju un pieprasītu izsūtīt pie Jankas Gorkina un Nikolā Džesiļdžējeva