Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Kādu iespaidu hokejisti atstāja PČ otrajā spēlē pret Franciju?

Emils Ozerinskis

Kādu iespaidu hokejisti atstāja PČ otrajā spēlē pret Franciju?
Rodrigo Ābols. Foto: IIHF

Harija Vītoliņa trenētā Latvijas hokeja izlase savā otrajā šī pavasara pasaules čempionāta spēlē salīdzināja spēkus ar Francijas izlasi, pret kuru šovasar gaidāmas arī olimpiskās kvalifikācijas spēles. Portāls Sportacents.com aicina savus lasītājus novērtēt Latvijas hokejistu sniegumu turnīra otrajā cīņā.

Otro dienu pēc kārtas Latvijas izlase spēles pamatlaika beigās izlaida vadības grožus. Taču vēlreiz cīņā par diviem punktiem par glābēju kļuva Kaspars Daugaviņš, kurš pagarinājuma beigās aplaupīja pretspēlētāju un guva vārtus, izraujot uzvaru ar 3:2.

Novērtē Latvijas valstsvienības spēlētāju sniegumu desmit ballēs, aizpildot zem raksta pievienoto aptauju. Labākais iespējamais vērtējums, protams, ir desmit balles, bet pieticīgākais - viena balle.

Aptaujas rezultātus portālā Sportacentrs.com publicēsim pirmdien.

Paldies! Balsojums noslēdzies.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

  +1 [+] [-]

, 2024-05-12 20:24, pirms 2 nedēļām
Ansons centrā ir konkrēts murgs, jau otro dienu vāra sūdus un Ābols ir vienīgais, kas spēj uzvarēt iemetienos. Vai Džeriņam bija trauma, kad viņu atskaitīja?

  -4 [+] [-]

, 2024-05-12 20:32, pirms 2 nedēļām
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Ansons centrā ir konkrēts murgs, jau otro dienu vāra sūdus un Ābols ir vienīgais, kas spēj uzvarēt iemetienos. Vai Džeriņam bija trauma, kad viņu atskaitīja?
Diemžēl lielākā sdaļa no komandas ir zemāka limeņa nekā gaidīts- Krastenbetgs, Batņa, Čukste, Egle, Mamčičs, Komuls, Gavars, Ansons,Tralmaks- visi ir sliktāki par Robčiku Bukartu

  -3 [+] [-]

, 2024-05-12 20:47, pirms 2 nedēļām
Ar šādu spēli tālu netiksi, galvenokārt palikt augstākajā līgā.

  -4 [+] [-]

, 2024-05-12 20:49, pirms 2 nedēļām
Tādus sū*us kā abi Bukarti ilgi neviens nav vārījis...

     [+] [-]

, 2024-05-12 20:53, pirms 2 nedēļām
sevišķi nr.13

  +2 [+] [-]

, 2024-05-12 20:57, pirms 2 nedēļām
Vajag Bļugeru, Balinski, Girgensonu, uzreiz būs cits skats!

  +2 [+] [-]

, 2024-05-12 20:59, pirms 2 nedēļām
Priecē, ka mūsējie jau otru spēli pēc kārtas ir nāvīgi bīstami vārtu priekšā. Vienīgais nelielais mīnuss ir, ka tie galvenokārt ir mūsu vārti.

  +4 [+] [-]

, 2024-05-12 21:10, pirms 2 nedēļām
M rakstīja: Vajag Bļugeru, Balinski, Girgensonu, uzreiz būs cits skats!
Viens pats Balcers krietni atdzīvinātu uzbrukumu...((

  +3 [+] [-]

, 2024-05-12 21:26, pirms 2 nedēļām
Iemetienos, maigi sakot, neesam pārāk konkurētspējīgi...

     [+] [-]

, 2024-05-13 00:06, pirms 2 nedēļām
wolmar rakstīja: Iemetienos, maigi sakot, neesam pārāk konkurētspējīgi...
to Vītoliņš pēcspēles intervijā izskaidroja - Batņa ārā, vēl viens vispār pirmo sezonu kācentrs spēlē, parējie divi arī nav talanti bijuši nekad. Bet vairāk tracina, ka nejūt nekādu ķīmiju saspēlēs, visu laiku kaut kādas mistiskas piespēles uz vietu, kur neviena nav, pārējās tik paredzamas, ka pretinieki nolasa un uzreiz nosedz saņēmēju. Plus metieni - piļī gandrīz no zilās līnijas, tiklīdz iespēja, kā tādā bērnu hokeja - o. dabūju ripu, tad pats arī metīšu. Uz tā fona Daugava tiešām izskatās pēc monstra - smukas piespēles, pārdomāti metieni. Vēl Ābols labs. Bet nu no jaunajiem pagaidām neredz neko. Katru čempi parasti kāds izšāva, iepriekšēja Dans, piemēram. Cerams, ka vēl viss priekšā. Un vēl pēdējais - kilogramu tiešām maz, ja esam vieglākie čempī. Par to jau Hārtlijs aizrādīja, ka netiek ielikts darbs zālē jau jauniešu vecumā.