Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Andersons: "Laikam izlasē esmu tāds vēlais zieds, kas vēlāk uzplauka"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Andersons: "Laikam izlasē esmu tāds vēlais zieds, kas vēlāk uzplauka"
Toms Andersons. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlētāji, gatavojoties gaidāmajam pasaules čempionātam, sāk labāk saprasties laukumā, sarunā ar aģentūru LETA secināja Latvijas valstsvienības hokejists Toms Andersons.

"Aizvadījām labu spēli, daudzas lietas izdevās," pēc uzvaras pār Šveici teica Andersons. "Protams, ir daudz pie kā piestrādāt, taču kopumā šodien nospēlējām daudz labāk nekā vakar."

Dienu iepriekš Latvijas hokejisti atzina Šveices pārākumu ar 3:5, taču Andersons izcēla, ka Latvijas valstsvienība ar katru maču progresē un laukumā spēj parādīt labāku sniegumu.

"Parādās labāka ķīmija maiņās, sākam cits citu vairāk saprast un ar katru spēli paliekam arvien drošāki laukumā," piebilda spēlētājs.

Andersons šajā sagatavošanās posmā pārbaudes spēlēs izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem, kamēr viņa pirmais precīzais metiens, kas ilgu laiku arī bija vienīgais vārtu guvums pieaugušo valstsvienības rindās, bija pirms vairāk nekā astoņiem gadiem.

"Laikam izlasē esmu tāds vēlais zieds, kas vēlāk uzplauka. Pēdējos divus gadus jūtu, ka esmu daudz progresējis un kļuvis par labāku spēlētāju, tas arī parādās laukumā valstsvienībā," runājot par savu sniegumu, secināja hokejists.

Sagatavošanās posmā Latvijas valstsvienībai vēl atlikusi viena pārbaudes spēle 4. maijā, kad latvieši izbraukumā stāsies pretī Dānijai.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-30 10:16, pirms gada
Toms tiešām ir nogājis tālu ceļu un es ceru, ka beidzot arī spēlēs PČ, vel tik astei jāpārkāpj.

     [+] [-]

, 2023-04-30 11:12, pirms gada
"Sizvadījām labu spēli, daudzas lietas izdevās," pēc uzvaras pār Šveici teica Andersons.

Ulvi Brože, ko nozīmē SIZVADĪJĀM???

  +1 [+] [-]

, 2023-04-30 11:21, pirms gada
Andersonam šī bija laba iespēja paradīt sevi pret NL spēlētājiem. Varbūt kāds no klubu treneriem vai menedžeriem skatoties šīs spēles pamanīja viņu labāk.
Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2023-04-30 11:31, pirms gada
Nu, es tomēr lieku 10uz90, ka tiks! Viss atkarīgs, vai Vītoliņa numeraloģija sakritīs ar Toma numuru, maiņu, maiņas biedriem un dzimšanas dienu! Stulbi, bet fakts!

  -1 [+] [-]

, 2023-04-30 11:35, pirms gada
Es redzu ka pamazām sāk parādīties tas problēmas kas bija pirms Rīgas Dinamo- kaķi maisā.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-30 11:54, pirms gada
Veiksmi Tomam! Šis ir viņa gads un izskatās, ka čempis beidzot arī būs.

     [+] [-]

, 2023-04-30 16:38, pirms gada
cerams, ka metīs arī pč, pērn daži no spēletājiem izšāva pārb. spēlēs, bet čempī pa nullēm nobraukāja.

     [+] [-]

, 2023-04-30 18:47, pirms gada
domaju ka tur nav runa ka tiks,sogad tas sastavs vel blavaks neka pagajuso gadu,ceru vismaz uz 3 uzvaram pret lidzvertigaja komandam,jo sajutas nav labas pa so cempjonatu