Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Rubīns: "Pēdējās dienās bija sajūta, ka mierīgi varam izcīnīt medaļu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rubīns: "Pēdējās dienās bija sajūta, ka mierīgi varam izcīnīt medaļu"
Kristiāns Rubīns. Foto: IIHF

Kristiāns Rubīns pievienojās Latvijas valstsvienībai pirms apakšgrupas noslēdzošās spēles pret Šveici un šodien kļuva par nacionālo varoni – bronzas spēlē pret ASV viņš panāca izlīdzinājumu un guva uzvaras vārtus pagarinājumā.

"Trakas emocijas. Vēl īsti nevaru saprast, kas noticis. Medaļa smaga, kakls jau mazliet sāp no nēsāšanas. Forši, ka ar uzvaru un medaļām mājās," smaidīja Kristiāns Rubīns. "Tik daudz emociju, tik daudz lietu. Smags gads bija… Kā bija, tā bija. Tiešām esmu pateicīgs par to, kas ir noticis."

Uz jautājumu, kur tēmējis abos izdarītajos metienos, Rubīns atbildēja ar humoru: "Garām vārtsargam. Pirmais bija tālajā. Galvenais bija trāpīt garām čalim, kurš nāca pretī. Otrajā viss, kas bija jāizdara, bija jātrāpa pa ripu, un tad jau redzēs. Tur nebija daudz domu. Ripa tik ātri izleca, vēl lēkāja. Viss, ko es gribēju – vienkārši trāpīt."

"Otrais periods bija diezgan grūts, arī viņu trešais gols bija grūts brīdis. Kad viņi iemeta trešo, fani vēl desmit sekundes pēc tam tāpat turpināja skandēt "Latvija, Latvija", un tas mums iedeva papildus lādiņu un enerģiju. Viss, kas mums bija jādara – jāturpina. Loča labi iedeva, trāpīju. Un pagarinājumā – kuram ripa, tas uzvarēja," teica Rubīns.

"Ne taču…" atbildot uz jautājumu, vai ticēja, ka reiz šeit stāvēs ar pasaules čempionāta medaļu kaklā, teica Rubīns. "Protams, bija doma, ideja, ka gribētos. Vai tiešām tas notiks? Pēdējās pāris dienas, kad komanda uzvarēja, ļoti labi jutāmies, viss strādāja, Šilovs vienkārši mūris vārtos – tad bija sajūta, ka mēs mierīgi varam. Ja jautā, vai tāpat domāju pirms desmit gadiem, tad noteikti, ka nē."

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  +3 [+] [-]

, 2023-05-28 21:02, pirms gada
Apsveicu! Taa ir fantastika!

     [+] [-]

, 2023-05-28 21:14, pirms gada
Paldies par sajūtu !
Latvijā cilvēkiem ir pārāk maz ir pasapzinas ,pašcieņas un savas vetibas apziņas.
Jūs veči to visu laužat .
Tießi par to ,paldies!!!!❤❤🤍❤❤

     [+] [-]

, 2023-05-29 09:30, pirms gada
Paldies hokeja vīriem, viņu ģimenēm, paldies izlases treneriem, paldies līdzjutējiem Latvijā un ārpus tās, paldies Dievam beidzot tas ir noticis un kā izlases treneris Harijs Vītoliņš to atzina pēc spēles ar ASV intervijā, sapņi piepildās. Zīmīgi, ka Vītoliņš atzina, ka nedēļu pirms čempionāta patiešām redzējis sapnī, ka Latvijas hokeja izlases izcīna medaļas. Nu tas ir noticis, pasaules hokeja vēsturē ir ierakstīts arī Latvijas vārds! Zemāk intervija ar Latvijas hokeja izlases treneri Hariju Vītoliņu. https://www.youtube.com/watch?v=PH-...

     [+] [-]

, 2023-05-29 18:28, pirms gada
Nē tas ir sviests, Latvijas izlases sagadīšanās tiek reklamēta su;i un kaķu barība...
Bravo!!!

     [+] [-]

, 2023-05-29 18:29, pirms gada
Suņu protams...