Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš: "Reiz bija sapnis, ka kādu dienu stāvēšu ar medaļu kaklā, pirms novecošu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņš: "Reiz bija sapnis, ka kādu dienu stāvēšu ar medaļu kaklā, pirms novecošu"
Ronalds Ķēniņš. Foto: IIHF

Atgriezies pēc savainojuma sadziedēšanas, uzbrucējs Ronalds Ķēniņš palīdzēja Latvijas valstsvienībai pusfinālā pret kanādiešiem un bronzas spēlē pret ASV. Viņš jau agrāk ticējis iespējai, ka reiz izlasē tiks pie godalgas.

"Mēs visu laiku ticējām. Kolektīvā bija tāda sajūta, ka būtu visu gadu kopā spēlējuši. Bijām pārliecināti," par noskaņojumu komandā pēc neveiksmīgā pasaules čempionāta sākuma teica Ronalds Ķēniņš. Bronzas spēlē viņš uz ledus pavadīja 10:49 minūtes un izdarīja vienu metienu.

Ja citi hokejisti atzina, ka nevarēja iedomāties sevi ar medaļu kaklā, Ķēniņš norādīja, ka viņam ir pretējas sajūtas. "Bija sapnis, biju iedomājies, ka kādu dienu vinnēšu, pirms novecošu. Biju nosapņojis, ka būs medaļa kaklā. Ir – mazais zelts," priecājās Ķēniņš.

Mačs pret amerikāņiem bija sarežģīts no dažādiem aspektiem. Vajadzēja dzīties pakaļ un vajadzēja koncentrēties savam darbam, nenovirzoties no mērķa. "Vakar pierādījās, ka arī tiesneši spēlē lomu. Nenolaidām galvu un zinājām, ka jāņem. Aprunājāmies. Redzējām, ka tiesneši bija mazliet viņu pusē, bet zinājām, ka mums ir iespēja. Cīnījāmies pret Kanādu, pierādījām pret zviedriem, vinnējām Ameriku," teica Ķēniņš. Viņš savu medaļu veltīja mammai Inārai.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  +1 [+] [-]

, 2023-05-28 22:06, pirms 11 mēnešiem
fināla vs pusfināla tribīnes.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-28 23:16, pirms 11 mēnešiem
Bet kad kronis galvá, atbilstoši uzvārdam, par to nekad nebiji sapņojis ?

     [+] [-]

, 2023-05-28 23:42, pirms 11 mēnešiem
Vecit es ariiii...es ari!!!!!!

     [+] [-]

, 2023-05-29 07:45, pirms 11 mēnešiem
whitem tikmēr galvā poda riņķis… un par ko tāds vispār sapņo?