Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Kā mēs visi cīnījāmies – esmu lepns par čaļiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čukste: "Kā mēs visi cīnījāmies – esmu lepns par čaļiem"
Kārlis Čukste. Foto: IIHF

Pēc piecu gadu pārtraukuma pasaules čempionāta ceturtdaļfinālu sasniegusi Latvijas izlase, kas apakšgrupas izšķirošajā spēlē ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Šveices valstsvienību. Aizsargs Kārlis Čukste pauda lepnumu par komandas biedru attieksmi un cīņassparu.

Kārlis Čukste laukumā pavadīja 14:43 minūtes un tika pie lietderības koeficienta +1. Ar 1:53 minūtēm mazākumā viņš bija otrais starp Latvijas izlases aizsargiem, atpaliekot tikai no vienaudža Kristapa Zīles (3:02), kurš pēc ripas trāpījuma pa seju laukumā devās ar aizsargmasku.

"Daudzi cilvēki zina, ka viņš tagad bloķē metienus un cīnās, bet viņš to ir darījis visu mūžu. Viņš ir unikāls cilvēks," priecājās Čukste. Viņš ar Zīli kopā spēlējis ne tikai Latvijas jauniešu un junioru izlasēs, bet arī klubu rindās.

"Esmu lepns par čaļiem – kā mēs visi cīnījāmies. Cīņasspars un fani aiz muguras – tie bija galvenie iemesli uzvarai. Fani atkal bija lieliski. Tas viss Latvijai!" pauda Čukste. Viņš atzina, ka stress tribīnēs esot nesamērojami lielāks nekā uz soliņa vai laukumā. "Nav tik traki. Mēs visi koncentrējāmies nākamajai maiņai, savam darbam. Kad dodamies laukumā ar tādu attieksmi, tad arī ir rezultāts."

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-24 07:59, pirms 11 mēnešiem
Ļoti patīkamas emocijas pēc vakardienas spēles. Prieks par jums ! Gaidām zviedrus.