Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Ločmelis: "No malas izskatās, ka laika ir daudz vairāk, ka vari mierīgi pieturēt ripu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ločmelis: "No malas izskatās, ka laika ir daudz vairāk, ka vari mierīgi pieturēt ripu"
Dans Ločmelis. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien Latvijas izlase spēkosies pret Slovēniju, un sastāvā atgriezīsies 19 gadus vecais centra uzbrucējs Dans Ločmelis, kurš nav spēlējis kopš atklāšanas mača pret kanādiešiem. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com jelgavnieks atzīmēja, ka varējis no malas izdarīt secinājumus.

"Protams, kolosālas sajūtas. Atkal varēšu uzspēlēt savu fanu priekšā, atkal būšu uz lielās skatuves. Gaidu ar nepacietību," par atgriešanos sastāvā teica Dans Ločmelis. Viņš aizvietos Denisu Smirnovu un spēlēs vienā virknējumā ar Ronaldu Ķēniņu un Tomu Andersonu. Ločmelis norādīja, ka ķīmijas atrašanai nevajadzētu radīt problēmas. "Mēs te visi diezgan labi spēlējam, laukumu visi redz, viss būs labi."

Ločmelis atklāšanas spēlē pret Kanādu laukumā pavadīja deviņas minūtes un divas sekundes, izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1, jo bija uz ledus, kad sāncenši pirmajā minūtē panāca 1:0.

"Kolosālas sajūtas. Debija pret Kanādu – kas var būt labāks? Žēl, ka pirmā nomaiņa nebija tā veiksmīgākā, arī spēles iznākums nebija labs. Tāpat sajūtas ir brīnišķīgas," pauda Zviedrijas U20 līgas viens no rezultatīvākajiem hokejistiem, kurš ir jaunākais Latvijas izlasē. Turpinājumā Ločmelis palika malā – vai nu uz rezervistu soliņa, vai nu tribīnēs.

"Bija interesanti redzēt, kā viss notiek. No malas izskatās daudz vienkāršāk nekā laukumā. No malas izskatās, ka ir daudz vairāk laika, ka vari ripu mierīgi pieturēt. Kad esi laukumā, tad pretinieku jūti daudz tuvāk nekā viņš ir patiesībā. No malas vienmēr ir vieglāk," secināja Ločmelis.

"Tagad nebūs tas stiprākais pretinieks, laiks būs par sekundi vairāk, bet – jāspēlē tāpat kā pret spēcīgāku pretinieku. Vairāk jāmet pa vārtiem. Pret norvēģiem sākumā tas pietrūka," atzina centra uzbrucējs.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  -1 [+] [-]

, 2023-05-19 12:51, pirms gada
Ja sekundi domāsi, arī slovēnis paspēs ielīmēt bortā un atņemt ripu!

     [+] [-]

, 2023-05-19 15:21, pirms gada
Veiksmi Danam!!!!!

     [+] [-]

, 2023-05-19 15:24, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Ja sekundi domāsi, arī slovēnis paspēs ielīmēt bortā un atņemt ripu!
Bet ja vispār nedomā, tad ir vēl sliktāk...