Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Vēlas noskaidrot labāko Latvijas hokeja fanu ritmu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vēlas noskaidrot labāko Latvijas hokeja fanu ritmu
Latvijas hokeja fani. Foto: Reuters/Scanpix

Maijā Rīgā gaidāms pasaules čempionāts hokejā. Čempionāta oficiālais partneris “Maxima Latvija” aicina ikvienu hokeja fanu vai fanu kopas radīt unikālu atbalsta saukli vai ritmu, kas rībinās Rīgas ielas un arēnas sienas, apvienojot Latvijas hokeja fanus čempionāta laikā un nesot Latvijas vārdu pasaulē. Labākajam ritma autoram būs iespēja laimēt desmit biļetes uz kādu no Latvijas izlases spēlēm un atbalstīt komandu klātienē.

Sava unikālā hokeja fanu ritma pieteikumus iespējams iesūtīt laikā no 13. februāra līdz 26. februārim ŠEIT. Ritmu var gatavot individuāli vai komandā. Kā iesūtīt pieteikumu? Izdomā pats vai kopā ar draugiem ritmu, kas iekustinās visus izlases fanus. Vari pievienot saukli un dažādus ritma un skaņas elementus. Iesūti sagatavoto failu norādītajā saitē, esi aktīvs, balso un nokļūsti finālā. Atceries, ka faila garums var būt no 15 līdz 90 sekundēm, bet maksimālais izmērs 600 megabaiti.

Balsojums par iesūtītajiem ritmiem sāksies jau no pirmās dienas 13. februāra un ilgs līdz 5. martam. Katram ir iespēja reizi dienā balsot par savu favorītu. Desmit ritmi ar visvairāk iegūtajām balsīm tiks finālā un uzvarētāju noteiks īpaši izveidotā žūrija, kuru pārstāvēs gan hokeja eksperti un vēstneši, kā, piemēram, Jana Duļevska un Jēkabs Rēdlihs, gan ar mūzikas industriju cieši saistīti žūrijas locekļi, kā, piemēram, grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons. Labākais ritma autors laimēs desmit biļetes uz kādu no Latvijas izlases spēlēm un varēs iedzīvināt Latvijas hokeja fanu ritmu klātienē.

IHF pasaules čempionāts hokejā 2023. gadā norisināsies no šī gada 12. maija līdz 28. maijam Tamperē (Somija) un Rīgā. Pirmā Latvijas izlases spēle paredzēta jau pirmajā čempionāta dienā – 12. maijā pret Kanādas hokeja izlasi.

Informāciju sagatavoja:
Maxima