Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Batņa: "Kanādai ir agresīvs un ātrs hokejs, visas ripas lido uz vārtiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Batņa: "Kanādai ir agresīvs un ātrs hokejs, visas ripas lido uz vārtiem"
Oskars Batņa. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas valstsvienība pasaules čempionātu hokejā šovakar sāks pret Kanādu, ko pirms diviem gadiem atklāšanas spēlē izdevās pieveikt ar 2:0. Otros vārtus guva Oskars Batņa, kurš norādīja, ka jārēķinās ar pretinieku agresīvo stilu.

2021. gada maijā Oskars Batņa otrās trešdaļas vidū dubultoja Latvijas izlases pārsvaru. Tie bija viņa pirmie vārti pasaules čempionātā, bet pērn centra uzbrucējs izcēlās arī uzvarā pret Lielbritāniju.

"Bija pozitīvais, jo pirmo reizi uzvarējām Kanādu. Bet beigās dabūju traumu, un tas izsita visu labo sajūtu. Cerams, ka šogad varēsim visu atkārtot jau bez traumas," teica Batņa. Viņš spēlēs vienā virknējumā ar Robertu Bukartu un Miku Indraši. "Jāiet un jāspēlē savs hokejs. Nav ko baigi domāt. Mums viss sanāks."

"Kanādas hokejs ir ātrs, agresīvs un diezgan vienkāršs. Visas ripiņas lido uz vārtiem, spēlētāji aktīvi iet uz vārtiem. Viņi ilgi nepietur ripu, pirms uzbrukuma neieslidojas. Vienkārši iet un cīnās vārtu priekšā," pauda Batņa. "Man tāds stils patīk. Vienmēr esmu teicis, ka esmu uz Ziemeļamerikas hokeju tendēts."

"Kaut ko esmu paskatījies Kanādas sastāvā, bet neesmu pārāk ieciklējies – kurš ir un kurš nav zvaigzne. Man vienalga par to, es vienkārši eju un spēlēju," norādīja centra uzbrucējs. "Treniņš bija labs, aktīvs, ātrs, intensīvs un arī īss. Pieturēsimies pie savas spēles."

Viņš norādīja, ka ir centies iztēloties sajūtas, kādas būs, aizvadot spēli pret Kanādu pie pārpildītām tribīnēm. "Bet to nevar iztēloties. To iespējams piedzīvot un izjust tikai dzīvajā," norādīja Batņa.

Batņa atzina, ka satraukums pirms atklāšanas spēles nav pārņēmis, pasmejoties, ka pēdējā laikā tik salds miegs nav bijis.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-12 18:44, pirms gada
ātri jāiemet 2-3 goli un viss, varēsim spēlēr no aizsardzības un iemest vēl pretuzbrukumos !!!