Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Patīk spēlēt kopā ar Ķēniņu. Domāju, arī viņam nekas nav pretī"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers: "Patīk spēlēt kopā ar Ķēniņu. Domāju, arī viņam nekas nav pretī"
Rūdolfs Balcers. Foto: Edijs Pālens/LHF

Šodien pirmo treniņu kopā ar Latvijas izlasi aizvadīja uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš slidoja vienā virknējumā ar Ronaldu Ķēniņu un debitantu Danu Ločmeli. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Balcers veltīja atzinīgus vārdus abiem partneriem.

Rūdolfs Balcers dzimtenē ielidoja trešdienas pēcpusdienā. Atgriežoties no Ziemeļamerikas, uzbrucējs vienu vakaru pavadīja mājās Norvēģijā. "Neko īsti nepaspēju. Noliku visas mantas – un uzreiz uz Rīgu," teica Balcers.

Viņa pārstāvētā Amerikas Hokeja līgas komanda Sirakjūsas "Crunch" izstājās sestdien, tādējādi liepājnieks bez ledus bija četras dienas. "Nav tik traki. Kājas nav smagas, bet plaušas mazliet sāp. Vēl jāpierod pie gaisa," pauda uzbrucējs. Balcers piecās izslēgšanas spēlēs atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet 36 regulārās sezonas cīņās iekrāja 15 punktus.

"Normāls čalis, patīk spēlēt kopā ar viņu. Domāju, ka arī viņam nekas nav pretī. Mums kopā normāli gājis. Neesmu aizvadījis nevienu treniņu ar komandu, droši vien tāpēc mūs salika kopā," par sadarbību ar Ronaldu Ķēniņu teica Balcers.

Pērnajā pasaules čempionātā viņš septiņos mačos atzīmējās ar 3+2. Visās spēlēs viņš veidoja Latvijas izlases pirmo virknējumu kopā ar Ķēniņu un Rodrigo Ābolu. Tagad blakus ir 19 gadus vecais centrs Dans Ločmelis, kurš gatavojas debijai.

"Personīgi nezināju, bet U20 čempionātā redzēju, ka viņš ir viens no līderiem. Jauns čalis, normāli skrien, dzirdēts daudz labu vārdu. Domāju, būs labi," teica Balcers.

Latvijas izlase pasaules čempionātu atklās piektdienas vakarā, pulksten 20:20 spēkojoties pret Kanādu.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-12 09:15, pirms gada
Komanda savākta cīņas spējīga un ja visi nospēlēs savu iespēju robežās, mūs pēc čempionāta vēl ilgi atcerēsies (no labās puses). Runājot par līderiem, tas kā spēlējām klubos ir vina dziesma izlase pavisam cita, šeit var izšaut jeb kurš. Mazliet veiksmi un būs labi!