Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Iepērkoties ''Maxima'', iespējams saņemt atlaidi biļetēm uz PČ2023 hokejā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Iepērkoties ''Maxima'', iespējams saņemt atlaidi biļetēm uz PČ2023 hokejā
Foto: Maxima

Mazumtirgotājs ''Maxima'' informē, ka visiem tīkla klientiem ir iespēja saņemt atlaižu kodu biļešu iegādei uz 2023. gada pasaules čempionātu hokejā, kur vienas no apakšgrupas cīņām tiks aizvadītas Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Veicot pirkumu ar ''PALDIES'' karti, no 7. līdz 13. martam iespējams saņemt atlaižu kodu 10 līdz 15 % apmērā no biļešu cenas.

Veicot pirkumu jebkurā “Maxima” veikalā vismaz desmit eiro vērtībā, pirkuma čekam tiks piemērots īpašs atlaižu kods biļešu iegādei ar 10% atlaidi, savukārt veicot pirkumu vismaz 30 eiro vērtībā, pirkumam tiks piemērots atlaižu kods biļešu iegādei ar 15 % atlaidi.

Atlaižu kodi nesummējas un tos iespējams iegūt iepērkoties ar "PALDIES" karti. Ar vienu kodu iespējams iegādāties līdz sešām biļetēm. Atlaižu kods tiek izsniegts uz atsevišķa čeka pēc pirkuma apmaksas. Atlaižu kodi derīgi līdz šī gada 27. martam un tos iespējams izmantot, lai iegādātos tiešsaistes biļetes ar atlaidi oficiālajā IIHF 2023. gada pasaules čempionāta hokejā tiešsaistes biļešu tirdzniecības vietnē.

IHF 2023. gada pasaules čempionāts hokejā norisināsies no šī gada 12. maija līdz 28. maijam Tamperē (Somija) un Rīgā. Pirmā Latvijas izlases spēle paredzēta jau pirmajā čempionāta dienā – 12. maijā pret Kanādas hokeja izlasi.

Informāciju sagatavoja:
Maxima

  +2 [+] [-]

, 2023-03-09 11:19, pirms gada
galīgi neiet ar to biļešu tirdzniecību

  +1 [+] [-]

, 2023-03-09 12:57, pirms gada
Nebūs… Izņemot Latvija spēli ar Kanādu. Uz pārējām Latvijas spēlēm arī ar šādu atlaidi biļetes neizpirks. Ja tiešām gribam sarīkot hokeja svētkus ar faniem pilnām tribīnēm un atbilstošu atmosfēru, tad uz Latvijas spēlēm biļešu cena būtu jāsamazina par 50 %, bet uz citu izlašu savstarpējām spēlēm par 60-90% (atkarībā no konkrētās spēles).

  -1 [+] [-]

, 2023-03-09 13:52, pirms gada
Karoče, nākat labāk pie manis skatīties teļuku Mežparkā! dzērieni un bābas no manis

     [+] [-]

, 2023-03-09 16:49, pirms gada
Smieklīgi lasīt spirtacentra bomžu komentārus par - ak vai cik dārgajām biļetēm. Jūs tās nepirktu pat par 15 eiro, bet galvenais ir vaimanāt un gaidīt sociālo palīdzību PČ hokejā apmeklēšanai.

Ja biļetes tirgotu par mistiski zemām cenām, tad vietējie kupij prodaj ļoti labi uzvārītos un jūs spirtinieki šo lapu apgāztu otrādi par - ak vai cik negodīga komercprakse.

Rīkojot lielus pasākumus tiek izstrādāta stratēģija biļešu tirgošanai, kur pakāpeniski tiek tirgotas biļetes dažādās cenu kategorijās un... Kam es to vispār stāstu

Uz doto brīdi ir tieši pāris ar biļetēm rokā un par cenu nesūdzos, ja būs vēlme aiziet uz vel kādu spēli, nopirkšu biļetes arī uz to.

P.S. apmeklēt čempionāta spēles Rīgā pēc maniem ieskatiem ir izdevīgāk kā lidot uz ārvalstu turnīriem un izbaudīt tur labi uzskrūvētās tūristu cenas, bet tas tā.

     [+] [-]

, 2023-03-09 18:18, pirms gada
Es jau domāju kas notiek pie Maximas veikaliem pēdējās dienās, gāž riņķī - izrādās dēļ hokeja biļetēm