Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Divcīņas, spēks, ātrums, asums – pie visa mums ir jāpiestrādā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vītoliņš: "Divcīņas, spēks, ātrums, asums – pie visa mums ir jāpiestrādā"
Harijs Vītoliņš. Foto: LHF

Šodien pirmo treniņu pirms pasaules čempionāta aizvadījusi Latvijas hokeja izlase. Līdz atklāšanas spēlei pret Kanādu palikušas 39 dienas, un valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš atzina, ka ar to pietiks, lai sakārotu visus plauktiņus, taču reizē laiks mēdz skriet uz priekšu ļoti ātri.

"Garastāvoklis ir labs. Var redzēt, ka puiši ir noilgojušies pēc hokeja, arī es pats esmu noilgojies. Pagājusī nedēļa bija ievelkošā, ar 10-12 spēlētājiem, bet tagad esam pilnā sastāvā un jau varējām izpildīt vingrinājumus. Noskaņojums ir pozitīvs," pēc nokāpšanas no ledus teica Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Kopā ar viņu laukumā bija Artūrs Irbe, Lauris Dārziņš, Artis Ābols un Raimonds Vilkoits, kamēr somu speciālists Peteri Nummelins vēl aizņemts Šveicē, kur viņa komanda cīnās par vietas nosargāšanu augstākajā līgā.

"Gribam iziet cauri visai taktikai un pievilkt fizisko," tuvāko piecu nedēļu plānu iezīmēja Vītoliņš. "Kā rādīja pārbaudes turnīri Norvēģijā un Slovākijā, tad tagad hokejs ir ļoti ātrs un fizisks. Divcīņas, spēks, ātrums, asums – pie tā visa mums ir jāpiestrādā. Laiks it kā ir pietiekoši, bet laiks arī ļoti ātri iet. Darba ir daudz."

Jau nometnes otrajā dienā hokejistus gaida neierasts pārbaudījums – krosa skriešana turpat blakus, "Daugavas" stadionā. "Iepriekš mums varbūt pietrūka izturības. Izdomājām, ka varētu paskriet svaigā gaisā. Moderni ir sēdēt uz velotrenažiera un griezt, bet gribējām izkustēties svaigā gaisā, lai spēlētāji pamaina vidi. Protams, ja kādam sāpēs ceļgali, tad samainīsim. Nav jau jāskrien, lai aizelstos un nomirtu, bet gan, lai optimāli sagatavotos."

Pērnajā pasaules čempionātā Latvijas izlases galvenais klupšanas akmens gan bija spēļu sākumi, nevis beigas. Tikai divās spēlēs – pret Somiju un Norvēģiju – izdevās gūt vārtus pirmajā periodā, un tās bija vienīgās spēles, kurās Latvijas izlase guva pirmos vārtus. Pirmās trešdaļas tika zaudētas ar vārtu bilanci 2:11, kamēr trešos periodus Latvijas izlase uzvarēja ar 4:3.

Pirms treniņa sākuma ar trim vārtsargiem – Ivaru Punnenovu, Akselu Ozolu un Mariusu Bajarunu-Galeju – pusstundu strādāja Artūrs Irbe. Vītoliņš atklāja, ka vēlējies Irbi savā treneru korpusā redzēt jau iepriekš, tomēr kāju priekšā aizlikusi leģendārā vārtsarga pārliecība.

"Ar Artūru satikāmies pagājušajā vasarā un aprunājāmies. Tobrīd viņš nevarēja dot konkrētu atbildi, jo neko nezinājām par kovida protokoliem. Artūrs ir antivakseris un teica, ka nekādas potes netaisīs, tāpēc gaidījām līdz pavasarim. Redzam, ka nekādu protokolu nav. Mums ir vajadzīgs vārtsargu treneris, kurš strādā psiholoģiski. Vārtsargu psiholoģija šajā momentā ir svarīgāka nekā meistarība. Meistarības viņiem visiem pietiek, pārmācīt neko nepārmācīsi. Vajadzīgas mazās nianses, psiholoģiskā noskaņošana un pareizi sadalīt spēles. Un arī komunicēt par sadalītajām spēlēm, lai neviens neabižojas."

Pirms gada Tamperē par Latvijas izlases pirmo numuru turnīra gaitā kļuva Artūrs Šilovs, kurš četros mačos tika galā ar 95,2% metienu, uzrādot vislabāko statistiku starp 38 vārtsargiem, kuri devās laukumā kaut uz minūti, kamēr Elvis Merzļikins piecās spēlēs atvairīja 86,2%.

"Tagad mēs NHL spēlētājus neaiztiksim," par nekonkrēto situāciju ap Merzļikinu teica Vītoliņš. "Viņiem ir pēdējās spēles, katrs cīnās par savu. Vēl ir laiks. Tāpat viņi tagad nekādu atbildi nedos. Ar visiem ir komunicēts, visi zina. Kad paliks pēdējās spēles, tad redzēsim, kāda būs situācija."

Šodien hokejisti bija sadalījušies trīs krāsu kreklos. Baltā slidoja aizsargi Kristaps Zīle, Patriks Ozols un Nauris Sējējs un uzbrucēji Kaspars Daugaviņš, Renārs Krastenbergs un Oskars Batņa. Sarkanā slidoja aizsargi Ralfs Freibergs, Arvils Bergmanis un Kristofers Bindulis un uzbrucēji Miks Indrašis, Mārtiņš Dzierkals un Filips Buncis. Zilā slidoja aizsargi Jānis Jaks, Roberts Mamčics un Ralfs Bergmanis un uzbrucēji Ronalds Ķēniņš, Georgs Golovkovs, Haralds Egle un Rihards Melnalksnis.

Trešdien gaidāma Uvja Balinska, Oskara Lapinska un Dana Ločmeļa pievienošanās. Centra uzbrucējs Ločmelis ar trīs vārtiem bija Latvijas U20 izlases labākais snaiperis junioru pasaules čempionātā.

Vītoliņš atklāja, ka no rītdienas kopā ar valstsvienību trenēsies vēl divi U20 spēlētāji – Šveices junioru līgā sezonu aizvadījušie uzbrucēji Rodžers Bukarts un Roberts Cjunskis. "Mums būs pārbaudes spēles pret Poliju. Iedosim viņiem iespēju ar perspektīvu uz nākotni, paskatīsimies, kā U20 spēlētāji izskatās pieaugušo hokejā. Paralēli gribam gatavot izlasi un arī jaunajiem iedot paelpot izlases gaisu. Lai viņi zina, kas viņus priekšā gaida."

Ja Bukarts un Cjunskis nebija iekļauti lielajā 53 kandidātu sarakstā, tad tur ir atrodami citi U20 izlases hokejisti – Ziemeļamerikā spēlējošie aizsargi Bogdans Hodass un Niks Feņenko un uzbrucējs Sandis Vilmanis, kā arī "Zemgales"/LLU centrs Rainers Rullers, kurš aizņemts Latvijas čempionāta finālsērijā.

Hodasa komanda Rietumu hokeja līgas 1/8 finālā ir iedzinējos ar 0-2 pret ranga pirmo komandu, Feņenko komandai Kvebekas līgā ir 1-1, bet Vilmaņa komandai Ontārio līgā ir 2-0.

"Jāskatās pēc situācijas, kurā brīdī katrs var pievienoties. Ja juniori atbrauc aprīļa beigās, tas jau ir par vēlu – tobrīd jākoncentrējas sastāvam, vairs nav iespēju pārbaudīt," teica Vītoliņš.

Latvijas izlase 6. un 7. aprīlī Rīgā spēkosies pret Poliju, taču mači aizritēs aiz slēgtām durvīm. Aprīļa beigās valstsvienība dosies uz divām pārbaudes spēlēm pret Lielbritāniju, kam sekos 28. un 29. aprīļa dueļi savā laukumā pret Šveici. Punkts sagatavošanās ciklam tiks likts 4. maijā ar izbraukuma spēli pret Dāniju, bet pasaules čempionāts tiks atklāts 12. maija vakarā pret Kanādu.

Turpinājumā laukuma saimniekiem pretī stāsies Slovākija, Čehija, Norvēģija, Slovēnija, Kazahstāna un Šveice.

     [+] [-]

, 2023-04-03 15:11, pirms gada
*Vilmanim un Locmelim jabut izlasee(Un ne jau tapeec ka speelee Sveicee). Ja kaads no viniem ir centrs tad pirmajaas mainaas ar iespeeju speeleet PP. Vacija un Slovakija vadosajas mainaas liek U20 chalus un ciinas par medalaam, a mees te taisamies superleeno stiivmugurnieku Dzerinu no Daanijas vilkt uz izlasi ... kapeec tad taadaa gadiijumaa Skvorcovs nav?

*Mazais Bukarts un Cjunskis pat U20 nebija liideri + Loti izteikta Sveices spiileru lobeeshana.

  -4 [+] [-]

, 2023-04-03 15:39, pirms gada
ANDZA84 rakstīja: *Vilmanim un Locmelim jabut izlasee(Un ne jau tapeec ka speelee Sveicee). Ja kaads no viniem ir centrs tad pirmajaas mainaas ar iespeeju speeleet PP. Vacija un Slovakija vadosajas mainaas liek U20 chalus un ciinas par medalaam, a mees te taisamies superleeno stiivmugurnieku Dzerinu no Daanijas vilkt uz izlasi ... kapeec tad taadaa gadiijumaa Skvorcovs nav?


*Mazais Bukarts un Cjunskis pat U20 nebija liideri + Loti izteikta Sveices spiileru lobeeshana.
Ko bļausties? Kāds sakars Vilmanim un Ločmelim ar Šveici???
Aurē bezjēgā, bet pat nezin, kurš kurā pozīcijā spēlē...

Jā, mazais Bukarts un Cjunskis U20 pč nebija pimajās maiņās, taču, izņemot Ločmeli, šķiet, pārējie visi U20 uzbrucēji ir aizņemti vēl savās līgās...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 16:03, pirms gada
ANDZA84 rakstīja: *Vilmanim un Locmelim jabut izlasee(Un ne jau tapeec ka speelee Sveicee). Ja kaads no viniem ir centrs tad pirmajaas mainaas ar iespeeju speeleet PP. Vacija un Slovakija vadosajas mainaas liek U20 chalus un ciinas par medalaam, a mees te taisamies superleeno stiivmugurnieku Dzerinu no Daanijas vilkt uz izlasi ... kapeec tad taadaa gadiijumaa Skvorcovs nav?


*Mazais Bukarts un Cjunskis pat U20 nebija liideri + Loti izteikta Sveices spiileru lobeeshana.
Pirmkārt, kāds abiem sakars ar Šveici? Ločmelis mauc zviedros un šonedēļ būs nometnē. Vilmanim ZA vēl plovi. Otrkārt, tu drusku arī salīdzini, ko tie slovāki un vācieši liek tai pirmajā maiņa Slavkovski, Ņemecu, Šticli - džekus, kas 18 gados jau ir spējīgi maukt NHL (ar labākām vai sliktākām sekmēm, bet spēj) un ir draftu top nr. Vilmanis un Ločmelis, protams, ir draftēti, taču nevajag pārspīlēt. Un ja tu lasītu kaut rakstu zinātu, ka Ločmelis ir centrs. Bet galvenais jau pabļaut...

  -1 [+] [-]

, 2023-04-03 16:05, pirms gada
Abrags rakstīja: Ko bļausties? Kāds sakars Vilmanim un Ločmelim ar Šveici???
Aurē bezjēgā, bet pat nezin, kurš kurā pozīcijā spēlē...

Jā, mazais Bukarts un Cjunskis U20 pč nebija pimajās maiņās, taču, izņemot Ločmeli, šķiet, pārējie visi U20 uzbrucēji ir aizņemti vēl savās līgās...
Tu vispaar iizlasiiji?
- Tur jau taa lieta ka nav sakars tu murmuli. Tie kas speelee sveicee tiek uzaicinaati gandriiz defaultaa.

     [+] [-]

, 2023-04-03 16:19, pirms gada
Nu Vilmani šogad diez vai mēs ieraudzīsim pievienojoties izlases kandidātiem....viņam ir citi plāni..

  +4 [+] [-]

, 2023-04-03 16:29, pirms gada
Esi vecis lūdzu atkāpies kamēr ir laiks, nesabojā čempi Rīgā!

     [+] [-]

, 2023-04-03 16:44, pirms gada
Merzļīkinam derētu pievienoties izlasei. Varbūt Artūrs Irbe sakārtos viņam galvu. Izskatās, ka Kolumbusā nav īsto speciālistu, jo vēl ir ko kārtot. Galvenais, lai Elvis nomet augstprātību

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 16:47, pirms gada
Krievelis pie stures. Žēl.

  -4 [+] [-]

, 2023-04-03 16:51, pirms gada
ANDZA84 rakstīja: Tu vispaar iizlasiiji?
- Tur jau taa lieta ka nav sakars tu murmuli. Tie kas speelee sveicee tiek uzaicinaati gandriiz defaultaa.
Izlasīju. Arī Tavu ar kreiso vistas kāju uzklekerēto (varēji jau tā ar laviešu valodu necūkāties).

Murmulīt, Tu pat nezini, kas un kā ir pateisībāa, bet kaut ko te pa tukšo bezdi...

  -2 [+] [-]

, 2023-04-03 16:52, pirms gada
guntis86 rakstīja: Merzļīkinam derētu pievienoties izlasei. Varbūt Artūrs Irbe sakārtos viņam galvu. Izskatās, ka Kolumbusā nav īsto speciālistu, jo vēl ir ko kārtot. Galvenais, lai Elvis nomet augstprātību
kas teica, Elvis ir augstprātīgs???

  -2 [+] [-]

, 2023-04-03 16:52, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Pirmkārt, kāds abiem sakars ar Šveici? Ločmelis mauc zviedros un šonedēļ būs nometnē. Vilmanim ZA vēl plovi. Otrkārt, tu drusku arī salīdzini, ko tie slovāki un vācieši liek tai pirmajā maiņa Slavkovski, Ņemecu, Šticli - džekus, kas 18 gados jau ir spējīgi maukt NHL (ar labākām vai sliktākām sekmēm, bet spēj) un ir draftu top nr. Vilmanis un Ločmelis, protams, ir draftēti, taču nevajag pārspīlēt. Un ja tu lasītu kaut rakstu zinātu, ka Ločmelis ir centrs. Bet galvenais jau pabļaut...
Ločmelim sezona zviedros beidzās jau 1. aprīlī

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 17:03, pirms gada
Abrags rakstīja: Ločmelim sezona zviedros beidzās jau 1. aprīlī
Zviedrus pieminēju, jo nesapratu, kāds sakars ar Šveici. Un, jā sezona beidzās, bet nometnei pievienosies šonedēļ.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-03 17:06, pirms gada
Abrags rakstīja: kas teica, Elvis ir augstprātīgs???
Vidējais latviešu fans. Vienai daļai, taču jebkurš, kas uzstāda augstākus mērķus ir iedomīgs, augstprātīgs egoists, stumj ar degunu mākoņus.Atlika Elvim uzstādīt augstakus mērķus izlasē, atzīt, ka bija čaļi, kas nenovērtēja viņa pūliņus kolektīva izveidē un pateikt, ka mērķis ir Vezina - tā viss, vienai daļai Elvis ir augstprātīgs logs. Atsevišķos "sporta fanu" čatos r pat lasītas vēl lielākas pērles, piemēram, Elvis ir iedomīgs, jo fanam IG vai FB messenger neatbildēja uz sveicienu vārda dienā.

  +5 [+] [-]

, 2023-04-03 17:07, pirms gada
guntis86 rakstīja: Merzļīkinam derētu pievienoties izlasei. Varbūt Artūrs Irbe sakārtos viņam galvu. Izskatās, ka Kolumbusā nav īsto speciālistu, jo vēl ir ko kārtot. Galvenais, lai Elvis nomet augstprātību
Un tev derētu iemācīties viņa uzvārdu un saprast, ka augsti mērķi un spēja atzīt gan savas, gan citu kļūdas ir nevis augstprātība, bet profesionalitāte.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-03 17:07, pirms gada
Ar Vītoliņa bezzobaino hokeju 11-12 vieta maksimums. Būs vēl viens garlaicīgs čempis kā pagājušais un OS kvalis.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 17:07, pirms gada
Cienitu hokeja fanus, ja tie izsvilptu Indrasi majas spēlēs nevis aplaudētu un gaviletu pēc viņa goliem.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 17:08, pirms gada
Ulrihs rakstīja: Ar Vītoliņa bezzobaino hokeju 11-12 vieta maksimums. Būs vēl viens garlaicīgs čempis kā pagājušais un OS kvalis.
Būs 13.vieta.

     [+] [-]

, 2023-04-03 17:22, pirms gada
Labākie fani pasaulē ar 3 saukliem.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-03 17:39, pirms gada
Rubentus rakstīja: Krievelis pie stures. Žēl.
Līdz šim biju pārliecināts, ka tu esi krievelis-gestarbaiters

  -1 [+] [-]

, 2023-04-03 17:41, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Līdz šim biju pārliecināts, ka tu esi krievelis-gestarbaiters
Vai Tu gribi tuvākās dienas drukāt komentārus ar zilām acīm?

  -4 [+] [-]

, 2023-04-03 18:12, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Līdz šim biju pārliecināts, ka tu esi krievelis-gestarbaiters
tāds jau viņš arī ir... vienā līmenī ar franku dārzeni

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 19:18, pirms gada
Rubentus rakstīja: Vai Tu gribi tuvākās dienas drukāt komentārus ar zilām acīm?
Neticami, divi Juventus fani strīdās

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 21:45, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Neticami, divi Juventus fani strīdās
Kādi fani tāds klubs. Paskaties uz šiem abiem

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 08:45, pirms gada
Rubentus kaut kāds čurbāna extra konts?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 10:35, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Vidējais latviešu fans. Vienai daļai, taču jebkurš, kas uzstāda augstākus mērķus ir iedomīgs, augstprātīgs egoists, stumj ar degunu mākoņus.Atlika Elvim uzstādīt augstakus mērķus izlasē, atzīt, ka bija čaļi, kas nenovērtēja viņa pūliņus kolektīva izveidē un pateikt, ka mērķis ir Vezina - tā viss, vienai daļai Elvis ir augstprātīgs logs. Atsevišķos "sporta fanu" čatos r pat lasītas vēl lielākas pērles, piemēram, Elvis ir iedomīgs, jo fanam IG vai FB messenger neatbildēja uz sveicienu vārda dienā.
un tu daudz fanu esi aptaujajis? jeb infas avots ir spirtacentra samazgas?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 10:49, pirms gada
Rubentus rakstīja: Vai Tu gribi tuvākās dienas drukāt komentārus ar zilām acīm?
Atbrauksi no UK gatera?

     [+] [-]

, 2023-04-04 11:35, pirms gada
huy rakstīja: un tu daudz fanu esi aptaujajis? jeb infas avots ir spirtacentra samazgas?
Tās pašas samazgas iet vaļā sporta fanu grupās FB, delfu komentāros, sporta fanu čatos. Es runāju par "masu". To īsto fanu Latvijā ir ļoti maz. Sporta fans vidējais ir pamatmasa - tie, kas spēles praktiski neskatās, tie, kas spriež pēc rezultāta un pie zaudējumiem noliek, pie uzvarām ceļ debesīs, tie, kas vai nu katru gadu sūta uz "b divīziju" vai "šogad točna būs medaļas", tie, kam ģinamkas pirmajos gados bija jautājumi, kāpēc izlasē nav Hossa un Elisons. Tādu "fanu" ir ļoti daudz. Un tieši, tas, ka aptirš tos, kas mēģina sasniegt vairāk, vispār nebūtu jābūt pārsteigumam - pateicoties CCCP tāda arīļoti daudziem ir ikdienas mentalitāte - ja, kādam ir vairāk naudas, labāks vāģis utt. - noteikti zaglis, krāpnieks, viss uz krīta, blato. Godīgi nopelnīt naudu nav iespējams utt. Un tas viss pārnesās arī uz citām jomām, tajā skaitā fanošanu.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 11:45, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Tās pašas samazgas iet vaļā sporta fanu grupās FB, delfu komentāros, sporta fanu čatos. Es runāju par "masu". To īsto fanu Latvijā ir ļoti maz. Sporta fans vidējais ir pamatmasa - tie, kas spēles praktiski neskatās, tie, kas spriež pēc rezultāta un pie zaudējumiem noliek, pie uzvarām ceļ debesīs, tie, kas vai nu katru gadu sūta uz "b divīziju" vai "šogad točna būs medaļas", tie, kam ģinamkas pirmajos gados bija jautājumi, kāpēc izlasē nav Hossa un Elisons. Tādu "fanu" ir ļoti daudz. Un tieši, tas, ka aptirš tos, kas mēģina sasniegt vairāk, vispār nebūtu jābūt pārsteigumam - pateicoties CCCP tāda arīļoti daudziem ir ikdienas mentalitāte - ja, kādam ir vairāk naudas, labāks vāģis utt. - noteikti zaglis, krāpnieks, viss uz krīta, blato. Godīgi nopelnīt naudu nav iespējams utt. Un tas viss pārnesās arī uz citām jomām, tajā skaitā fanošanu.
lielākā daļa no tiem fb u.t.t. pļūtītājiem nav bijuši ne uz vienu izlasesspēli klāienē un lielākoties pierijas pie tv ja vispār kādu spēli uzslēdz. Ziņas nelasa, pārtiek no virsrakstem. Tie nav nekādi fani, līdzjutēji un pat ne interesenti. Vaimanalogi kuri pļūta vienmēr un visur.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 11:53, pirms gada
huy rakstīja: lielākā daļa no tiem fb u.t.t. pļūtītājiem nav bijuši ne uz vienu izlasesspēli klāienē un lielākoties pierijas pie tv ja vispār kādu spēli uzslēdz. Ziņas nelasa, pārtiek no virsrakstem. Tie nav nekādi fani, līdzjutēji un pat ne interesenti. Vaimanalogi kuri pļūta vienmēr un visur.
Joks tikai, ka tie ir vairākums. Tie, ko es saucu par svētdienas faniem. Pamostas reizi gadā (ja skatās tieši hoķa fanus, ja visus sporta veidus, tad vienkārši uz lielajiem sačiem). Neko nerubī, bet apmēram, kā čurbānam vai Namejam viedoklis par pilnīgi visu, pat to, ko nekad nav redzējuši. + saklausās visādus Pastētes, Ģenerāļus un tic katram viņu tirsienam uz vārda. To fanu, kas tiešām skatās, seko, meklē insaidu utt. pie mums nemaz tik daudz nav. Ne velti fanu klubu dalībnieki migrē no komandas uz komandu, jo viena daļa migrē, tāpēc, ka vienkārši galvenais ir tusiņš (paliela daļa FCR fanu kluba ir Ex-ģinamkas fanu klubs, kā viens no spilgtākajiem piemēriem. Un daļa to pašu seju, vismaz agrāk bija arī Kurbada fanu klubs). Kaut, kas nesaiet vienai komandai - skrien pie nākamās. Fanu ilgstpējība mums ir tikpat zema, kā pašu komandu ilgtspējība.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-04 11:55, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Atbrauksi no UK gatera?
Atbraukšu no Turīnas.

     [+] [-]

, 2023-04-04 12:05, pirms gada
Rubentus rakstīja: Atbraukšu no Turīnas.
Līķautā?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 12:38, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Joks tikai, ka tie ir vairākums. Tie, ko es saucu par svētdienas faniem. Pamostas reizi gadā (ja skatās tieši hoķa fanus, ja visus sporta veidus, tad vienkārši uz lielajiem sačiem). Neko nerubī, bet apmēram, kā čurbānam vai Namejam viedoklis par pilnīgi visu, pat to, ko nekad nav redzējuši. + saklausās visādus Pastētes, Ģenerāļus un tic katram viņu tirsienam uz vārda. To fanu, kas tiešām skatās, seko, meklē insaidu utt. pie mums nemaz tik daudz nav. Ne velti fanu klubu dalībnieki migrē no komandas uz komandu, jo viena daļa migrē, tāpēc, ka vienkārši galvenais ir tusiņš (paliela daļa FCR fanu kluba ir Ex-ģinamkas fanu klubs, kā viens no spilgtākajiem piemēriem. Un daļa to pašu seju, vismaz agrāk bija arī Kurbada fanu klubs). Kaut, kas nesaiet vienai komandai - skrien pie nākamās. Fanu ilgstpējība mums ir tikpat zema, kā pašu komandu ilgtspējība.
nezinu, man laikam cits burbulis. pa feisbuku un delfu miskastēm nerokos, vados pēc dzīvē vērotā.

     [+] [-]

, 2023-04-04 13:31, pirms gada
Bet Ogres Bebri joprojām smird

     [+] [-]

, 2023-04-04 21:15, pirms gada
To visu tikai ar dopingu var panākt, bez dopinga Latvijas izlasei medāli pasaules čempionātā nekad neredzēt.