Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Pirms spēles diez ko labi negulēju"

Znaroks: "Pirms spēles diez ko labi negulēju"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pasaules hokeja čempionāta spēlē šodien Latvijas izlase ar 1:4 atzina Krievijas pārākumu. Pēc mača komentārus sniedza abu izlašu pārstāvji.

Mačā starp Latviju un Krieviju rezultātu atklāja Miks Indrašis, pirmo reizi turnīra gaitā piespiežot Krievijas izlasi atspēlēties. "Jā, patiešām ielaidām vārtus pēc interesanta uzbrukuma. Pateicoties tam, ieguvām iespēju pierādīt, ka Krievijas izlasei ir raksturs. Uzreiz izlīdzinājām rezultātu, izvirzījāmies vadībā un būtībā izveidojām mača iznākumu," sacīja Krievijas izlases uzbrucējs Viktors Tihonovs, kurš šodien guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Kritiskāks par spēles sākumu bija cits krievu uzbrucējs Sergejs Širokovs: "Paši vainīgi vien bijām. Bieži zaudējām ripu viduszonā. Treneri jau iepriekš brīdināja, ka Latvija ir īpaši spēcīga pretuzbrukumos, tomēr komanda tik un tā uzkāpa uz tā paša grābekļa. Pēc tam gan spējām pārkārtoties, spēlē viss sāka izdoties – gan uzbrukumā, gan aizsardzībā." Jautāts par pieticīgo Krievijas izlasi spēli trešajā periodā, Širokovs atbildēja: "Mēs esam pieraduši sākt trešo periodu ar pietiekamu komfortablu handikapu. Parasti aptuveni trīs vārtu lielumā. Līdz ar to ir iespēja pietaupīt spēkus, turklāt galveno uzdevumu – uzvarēt – mēs izpildījām."

Līdzīgu viedokli pauda arī Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks: "Taupījām spēkus, lai gan apzināti tāds uzdevums netika dots. Mainīju virknējumus ik pēc 25-30 sekundēm – galu galā, mums nākamā spēle ir jau rīt." Znaroks arī atklāja, ka pirms spēles bija diezgan satraucies par gaidāmo cīņu ar Latviju: "Negulēju diez ko labi. Viņi spēlē lielisku hokeju. Turklāt ar pusi no tiem puišiem iepriekš esmu strādājis."

"Laikam tāpēc, ka nenospēlējām tā, kā gribējām," pēc spēles uz jautājumu, kāpēc hokejisti izskatās pamatīgi vīlušies, atbildēja Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs. "Skaidrs – zaudējām, tomēr neveiksmes mēdz būt dažādas. Mums vajadzēja spēlēt nedaudz savādāk, tur ir lielākā problēma un vilšanās iemesls."

"Pievīla disciplīna. Bieži zaudējām ripu uz zilās līnijas. Ar mums tur darīja, ko gribēja, lika virsū vairākas maiņas uz vienu mūsējo. Īpaši uzskatāmi tas notika trešajā periodā. Līdz ar to zaudējām daudz spēka, bet rezultāts izpalika," piebilda Pujacs.

"Protams, bija doma stingrāk nospēlēt aizsardzībā, nevis lieku reizi aiziet uzbrukumā, tomēr mēs negrasījāmies iesēsties savā zonā. Tāpēc arī mūsu spēlē bija kritumi un dažu vārtu zaudējums pretuzbrukumos vai pēc neveiksmīgas atgriešanās savā laukuma pusē," sacīja pieredzējušais aizsargs.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Прессбол - новости белорусского спорта

Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-05-17 16:27, pirms 10 gadiem
pernambucano rakstīja: Nu tad jānovēl, lai krievi paņem zeltu un Oļegs var kārtīgi izgulēties!
...vai arī lai izkrīt 1/4 finālā

  +1 [+] [-]

, 2014-05-17 16:29, pirms 10 gadiem
Dzerajs # 10 rakstīja: Baltkrievijaa snabiits labs truukst? snabiits ar gurkiitu n miedizns buus labs
un tad būs vēdera vīruss

  -2 [+] [-]

, 2014-05-17 16:34, pirms 10 gadiem
jocker rakstīja: ...vai arī lai izkrīt 1/4 finālā
Pilnīgi piekrītu

  +6 [+] [-]

, 2014-05-17 16:49, pirms 10 gadiem
Nesen nosmējos par krievu faniem!
Mačā ar kazahiem , lielākā daļa bija pret Latviju, jo lūk mēs "ienīstam Krieviju"!
Tad, kad uzdevu jautājumu, kamdēļ Krievijas izlasē ir 5 Latvijas hokeja pārstāvji ( Znaroks ar brigādi), neviens...vairs neko nevarēja pateikt!
(Un beidziet, tas, ka viņiem citas valsts pilsonības neko nenozīmē, jo hokeja pilsonība visiem viena- LATVIJA)!
Atkārtojas tas pats kās pēc II PK...Latvija māca spēlēt hokeju Krievijai!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-17 16:55, pirms 10 gadiem
Varējām gan nospēlēt labāk,bet nu,ir kā ir,jāņem vērā,ka Krievija ir vis tuvāk optimālajam sastāvam no visām izlasēm ,kamēr mums trūkst vienas maiņas.
Tagad tikai jācer,ka Girgensons nedabūs lielu sodu. Var jau būt viņš arī pietēloja,bet trāpīja Girgensons precīzi,nevis pa kāju,kā teica Nolans.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-05-17 17:34, pirms 10 gadiem
alfredo rakstīja: nu-to pašu var pajautāt 90% SC lietotāju-kapēc esat pret Krieviju?ne jau hokejisti veido politiku....
ok-es pats kopš bērnības fanoju pret PSRS-bet ko tagad ta dalīT?
Veiksmi mūsējiem-jātiek 4niekā!
un gribētos dzirdēt Girgensona komentāru wtf???
Krievija tā pati PSRS vien ir, tikai bez pārējām republikām, kuras kā redzam, pamazām vāc atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-17 23:59, pirms 10 gadiem
A, kad Tev būtu iespēja vieglo piķi kabatā ielikt un sev, ģimenei bezrūpīgu nākotni nodrošināt, ko Tu gribi teikt, ka Tu paliktu taisns un nelokāms..??? Mūsdienās, nekas par velti nenotiek, katrs meklē sev ko izdevīgu, jebkura situācijā..,nez man tāds priekštats pa šiem gadiem ir radies..!!!
alfredo rakstīja: nu ok-bet ne jau Ovečkins bīda politiku..šis vispār atstāj savus $ Latvijā...
kad mēs beidzot iemācīsimies izmantot citas valstis-nevis klanīties visiem?tad krieviem,tagad swiedriem un amīšiem....nekad laikam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-18 11:31, pirms 10 gadiem
BALTKREVIJA uzvar LATVIJU 3-2 kaa minimum, par visam neveiksmem pagatne.