Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Girgensons: "Pēc olimpiādes pārliecības līmenis izlasei ir audzis"

Girgensons: "Pēc olimpiādes pārliecības līmenis izlasei ir audzis"
Zemgus Girgensons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Lieliski spēlējām olimpiskajās spēlēs, izcīnījām patīkamu uzvaru pār Šveici. Kā komandai mūsu pārliecības līmenis ir audzis un nāk līdzi arī šeit," Latvijas hokeja izlases sekmīgā snieguma noslēpumu atklāj uzbrucējs Zemgus Girgensons.

"Nekoncentrējamies uz citām komandām un to, ko tās dara. Mums ir savs spēles plāns un pie tā ir jāturas. Varam spēlēt sekmīgi, kad piespiežam citām komandām pielāgoties mums," Latvijas valstsvienību raksturoja tā uzbrucējs Zemgus Girgensons.

IIHF uzsver, ka Girgensons ir visu laiku visaugstāk Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) draftētais latvietis un norāda uz Bufalo "Sabres" un Latvijas izlases saistību trenera Teda Nolana personā. "Viņš veic milzīgu darbu, lai motivētu puišus, liktu mums gribēt uzvarēt un liktu mums domāt, ka arī varam uzvarēt," Nolana darba manieri aprakstīja Girgensons.

"Viņš atrod pareizos spēlētājus, kas var spēlēt un iekļauties komandā. Viņš ir izveidojis solīdu komandu, kas strādā kā vienots spēks," treneri slavēja Zemgus. "Lieliski spēlējām olimpiskajās spēlēs, izcīnījām patīkamu uzvaru pār Šveici. Kā komandai mūsu pārliecības līmenis ir audzis un nāk līdzi arī šeit [pasaules čempionātā]. Smagi strādājām spēlē pret Somiju un pelnījām uzvarēt."

Izmantotie resursi:
Frontpage - 2014 WM - International Ice Hockey...


, 2014-05-13 18:38, pirms 10 gadiem
Hehh.. nu runā tā itkā izlasē būtu daudzus gadus spēlējis
bet nu ja nopietni, tad pārliecība ir ļoti pozitīvi un tas kas vajadzīgs mūsu izlasei
, 2014-05-13 18:42, pirms 10 gadiem
Par Lielu Latviju un skaistu uzvaru šovakar!!!
, 2014-05-13 18:52, pirms 10 gadiem
X-Men rakstīja: Hehh.. nu runā tā itkā izlasē būtu daudzus gadus spēlējis
bet nu ja nopietni, tad pārliecība ir ļoti pozitīvi un tas kas vajadzīgs mūsu izlasei
Bet gan jau iepriekšējos čempus un OS caur TV redzējis ir, tajos, kur mēs zaudējām 0:11, 1:8, 1:7, u.t.t.!
, 2014-05-13 18:53, pirms 10 gadiem
Jāpierāda tā pārliecība šodien!
, 2014-05-13 18:57, pirms 10 gadiem
Ja jau pārliecība ir augusi, tad tik uz priekšu. Pretīm saulainai nākotnei LV izlases izpildījumā.
, 2014-05-13 19:19, pirms 10 gadiem
Patlaban gribās mazāk vārdus, bet vairāk darbus.
, 2014-05-13 19:21, pirms 10 gadiem
Jā, tik vien kā tās stulbās diskvalifikācijas, kuras arī 50/50
, 2014-05-13 19:47, pirms 10 gadiem
Viss ir OK mums ( Latvijai )relatiivi +- ir sava 8-12 vieta pasaules rangaa, protams, ir liels prieks iekost kadam kursh ir 1-7 .. un tik pat labi kadai komandai kura ir 13=16 ir lielks prieks iekost kadam kas ir virs vinjiem ( respektiivi arii Latvijai) taapc veiksmi dzhekiem, gribetos pieradiijum tam ka Olimpiaade nav tikai iznjemums bet likumsakariiba , jo vinet somus ir patiikami ,, pakast vacieshiem 50/50 jo komadas liudziigas . bet ja Fin vinne Ger uz 0, tas p[ierada tikai vienu hokji spelet prot visi un katra spele sakas no 0:0
, 2014-05-13 23:45, pirms 10 gadiem
Pārliecība nav meistarība, vienā brīdī ir, bet otrā jau nav.
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Harijs Vītoliņš - galvenais treneris PČ finālā
Foto: fhr.ru
32

Vītoliņš: "Pasaules zeltu izcīnīju kā brīvprātīgais"

Krievijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka asistents un Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Harijs Vītoliņš (46) intervijā augusta žurnālam "Ievas Stāsti" atklāj, ka pasaules čempionātā viņš zelta medaļu izcīnīja bez līguma. Šveicē lepojas, ka pasaules čempions Vītoliņš ir viņējais.
Vladislavs Tretjaks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix
9

Tretjaks trešo reizi ievēlēts KHF prezidenta amatā

Par Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidentu uz savu trešo pilnvaru termiņu ievēlēts Vladislavs Tretjaks. Atklātā balsojumā viņš saņēma 125 balsis, bet otrs kandidāts - Vjačeslavs Fetisovs - tikai 11.