Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons izkaujas ar Domi, "Lightning" piekāpjas "Maple Leafs"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Girgensons izkaujas ar Domi, "Lightning" piekāpjas "Maple Leafs"
Zemgus Girgensons kautiņā ar Maksu Domi. Foto. AP. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta viena regulārā turnīra spēle, kurā Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Tampabejas "Lightning" ar 2:5 piekāpās Toronto "Maple Leafs". Girgensonam šajā spēlē piecu minūšu noraidījums.

Informācija tiek papildināta

Zemgus Girgensons zaudējumā pret "Maple Leafs" (2:5) uz ledus pavadīja astoņas minūtes un 32 sekundes. Mazākumā latvietim divas minūtes un 30 sekundes, kas šajā rādītājā bija otrais lielākais spēles laiks komandā.

• Sev atvēlētajā laikā Girgensons izpildīja divus metienus pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un saņēma piecas minūtes par kautiņu ar Maksu Domi. Latvietis šo spēli noslēdza ar neitrālu +/- rādītāju.

• Pirmās 20 minūtes noslēdzās ar 1:1. Viljamss Nīlanders ceturtajā minūtē atklāja spēles rezultātu, izvirzot vadībā "Maple Leafs", bet Nikolass Pols pirmā perioda beigu daļā panāca neizšķirtu.

• Astons Metjūzs otrā perioda sākumā vairākumā guva savus trešos vārtus šosezon (2:1). Tie bija viņa 371. vārti karjerā, lai to paveiktu viņam bija vajadzīgas 568 spēles. Līdz 28 gadu vecumam tas ir 10. labākais rādītājs NHL vēsturē. Viens Greckis līdz 28 gadiem nospēlēja 744 spēles un guva 616 vārtus.

• Turpinājumā sekoja vēl trīs Toronto vārti. Ar precīziem metieniem atzīmējās Nīlanders, Makss Pačioreti un Metjū Knijs (5:1). Sākot ar pagājušās sezonas sākumu, "Maple Leafs" vismaz piecus vārtus guvusi 22. reizi. Tikai četrām komandām vairāk šādu spēļu šajā nogrieznī – "Avalanche" (31), "Red Wings" (25), "Lightning" (24) un "Stars" (23).

• Trešā perioda 15. minūtē "Lightning" vienus vārtus atspēlēja, kad vairākumā precīzs bija Breidens Points, tomēr tas spēles iznākumu un punktu sadalīju vairs nemainīja. "Lightning" pēc teicamā sākumā, kura laikā tika uzvarēti visi trīs mači, piedzīvojusi divas neveiksmes pēc kārtas.

• Atlantijas okeāna divīzijā tā ar piecās spēlēs izcīnītajiem sešiem punktiem ieņem piekto vietu. Pirmajā vietā ir Floridas "Panthers", kurai deviņi punkti. Tiesa, arī par divām aizvadītajām spēlēm vairāk.

     [+] [-]

, 07:54, pirms 2 stundām
To latvieš ir vien liel kaušļ.

  +2 [+] [-]

, 07:56, pirms 2 stundām
Zemgus malacis, jākaujas ir, ja rezultāts ir 1-5 , tad vismaz kādu pozitīvu lietu jāizdara, piemēram, jāmēģina iedot kādam bietā...

  -1 [+] [-]

, 08:17, pirms stundas
Zibeņu vārtsargam Vasiļevskim vāja spēle. Atvairīti tikai 10 no 14 metieniem (71,4%). Tāpēc Šilovs nebūt nav sliktākais vārtsargs līgā.

  +1 [+] [-]

, 08:24, pirms stundas
zaxx rakstīja: Zemgus malacis, jākaujas ir, ja rezultāts ir 1-5 , tad vismaz kādu pozitīvu lietu jāizdara, piemēram, jāmēģina iedot kādam bietā...
Vienīgais, kuram jādod bietē, bija Vasiļevskis.

     [+] [-]

, 09:21, pirms 9 minūtēm
Domi savā stilā, tik uzklupt kādam, un vēl sist jau uz ledus guļošam pretiniekam

     [+] [-]

, 09:30, pirms dažām sekundēm
kurā vietā Zemgus Girgensons kāvās?