Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atlabis pēc savainojuma un gatavs atgriezties "Blue Jackets" vārtos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins atlabis pēc savainojuma un gatavs atgriezties "Blue Jackets" vārtos
Elvis Merzļikins. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" paziņojis par 23 gadus vecā vārtsarga Džeta Grīvsa atgriešanos fārmklubā, tādējādi norādot, ka Elvis Merzļikins atlabis no savainojuma.

Elvis Merzļikins iepriekšējās divās spēlēs palika ārpus Kolumbusas "Blue Jackets" pieteikuma ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ. Latvijas izlases vārtsargs šodien kāpa uz ledus komandas treniņā, un pēc tā noslēguma paziņots par Džeta Grīvsa atgriešanos fārmkluba rīcībā.

Grīvss palika rezervē gan uzvarā pret Bufalo "Sabres" (6:4), gan zaudējumā pret Minesotas "Wild". Abos mačos Kolumbusas vārtus sargāja Daniils Tarasovs, atvairot attiecīgi 20 no 24 un 31 no 34 metieniem.

Tarasovs sezonas sākumā aizvadītajās trīs spēlēs ticis galā ar 87,5% metienu un vidēji ielaidis 3,70 vārtus. Merzļikins divos mačos atvairījis 85,4% metienu un vidēji zaudējis 3,68 vārtus.

"Blue Jackets" naktī no otrdienas uz trešdienu savā laukumā uzņems Toronto "Maple Leafs", kam tā būs otrā spēle divās dienās. Nedēļas nogalē Kolumbusa spēlēs izbraukumā pret Nešvilas "Predators".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...