Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska komandas biedrs Reinhārts atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinska komandas biedrs Reinhārts atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Sems Reinhārts. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) izvēlējusies aizvadītās nedēļas trīs spožākos spēlētājus. Atzinība tikusi Floridas "Panthers" uzbrucējam Semam Reinhārtam, Artēmijam Panarinam no Ņujorkas "Rangers", kā arī vārtus guvušajam vārtsargam Filipam Gustavsonam no Minesotas "Wild".

NHL čempione Floridas "Panthers" pagājušajā nedēļā uzvarēja trijās no četrām spēlēm, un Sems Reinhārts bija uzvaru priekšgalā. Uzbrucējs atzīmējās ar četriem vārtiem un deviņiem punktiem, būdams rezultatīvākais līgā. Uzvarā pret Bostonas "Bruins" Reinhārts vārtus guva gan vairākumā, gan mazākumā, kam sekoja 1+2 pret Kolumbusas "Blue Jackets". Sezonas ievadā Reinhārts pie punktiem ticis sešās no septiņām spēlēm.

Otrās zvaigznes gods ticis Ņujorkas "Rangers" kreisās malas uzbrucējam Artēmijam Panarinam, kurš trīs spēlēs atzīmējās ar četriem vārtiem un astoņiem punktiem. Viņš pie punktiem ticis visās piecās sezonas spēlēs. Pret Detroitas "Red Wings" Panarins izcēlās ar trīs piespēlēm. Trīs dienas vēlāk komandas tikās vēlreiz, un Panarins izcēlās ar 3+1.

26 gadus vecais Filips Gustavsons atzīts par trešo zvaigzni. Viņš kļuva par pirmo vārtsargu Minesotas "Wild" vēsturē un 15. vārtsargu NHL vēsturē, kurš izcēlies ar vārtiem, iemetot uzvarā pret Sentluisas "Blues". Zviedrs uzvarēja abās aizvadītās nedēļas spēlēs, atvairot 96,2% metienu un vidēji ielaižot 1,00 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/reinhart-p...