Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons netrenējas, pirmdien tiks veiktas atkārtotas pārbaudes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensons netrenējas, pirmdien tiks veiktas atkārtotas pārbaudes
Zemgus Girgensons. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" turpina gatavoties nākamajām spēlēm, bet vakardienas treniņā nepiedalījās Zemgus Girgensons. Vairāk par viņa statusu būs zināms pirmdien.

Trešdien Bufalo "Sabres" ar 1:4 piekāpās Otavas "Senators", bet Zemgus Girgensons laukumā pavadīja tikai sešas minūtes un spēli nepabeidza savainojuma dēļ. Vakar viņš netrenējās kopā ar komandu, un pirmdien latviešu uzbrucējam tiks veiktas atkārtotas pārbaudes.

Desmito sezonu NHL aizvadošais Girgensons 17 spēlēs izcēlies ar trīs vārtiem un divām piespēlēm, bet "Sabres" pēc sekmīgā sākuma piedzīvojusi septiņus zaudējumus pēc kārtas un Austrumu konferences kopvērtējumā slīd arvien zemāk.

Pret "Senators" savainojumā iedzīvojās arī vārtsargs Ēriks Komrijs, kurš nevarēs spēlēt vairākas nedēļas. Viņš cieta pēc tam, kad komandas biedrs Rasmuss Dalīns virsū uzgrūda sāncenšu uzbrucēju. Komrijs sākotnēji palika vārtos, 14 sekundes pēc incidenta ielaida un drīz pēc tam tika nomainīts.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...