Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Pitsburga spēlē bez Bļugera un zaudē ceturto spēli pēc kārtas, Bērnss raksta vēsturi

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Pitsburga spēlē bez Bļugera un zaudē ceturto spēli pēc kārtas, Bērnss raksta vēsturi
Sidnijs Krosbijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt tika aizvadītas 11 spēles. Zaudējumu piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā vienība, kamēr līgas veterāns un aizsargs Brents Bērnss rakstīja jaunu lappusi hokeja populārākās līgas vēsturē.

Sietlas ''Kraken'' 3:1 Pitsburgas ''Penguins''

• Bez latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera spēlējošā ''Penguins'' viesos piekāpās Sietlas klubam. Komandai šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas. Patlaban vēl nav skaidrs, kad Bļugers varētu atgriezties NHL laukumos.

• Vārtus ''Penguins'' labā atgriešanās spēlē guva Džeiks Gencels, taču ar to bija krietni par maz, lai izcīnītu punktus. Pingvīnu precizitāte pēdējos mačos bijusi katastrofāla - trīs spēlēs gūti trīs vārti.

Filadelfijas ''Flyers'' 3:4 (P) Karolīnas ''Hurricanes''

• Karolīnas hokejisti izbraukumā pieveica ''Flyers'', uzvaras laurus plūcot pagarinājumā.

• Otro spēli pēc kārtas kluba līderis bija aizsargs Brents Bērnss. Viņam tas bija jau 41. uzvaras vārtu guvums, kas ir dalīts sestais labākais rādītājs NHL vēsturē starp aizsargiem. Ar 16 papildlaika goliem viņš šajā sarakstā gan ir pirmais.

• ''Hurricanes'' pēc šīs uzvaras pakāpusies uz trešo vietu Austrumu konferencē. Otro pozīciju 14. vietas gan šķir vien divi punkti.

Edmontonas ''Oilers'' 3:2 Kalgari ''Flames''

• ''Oilers'' savā laukumā ne bez grūtībām, taču pieveica Kalgari komandu. Komanda divreiz atspēlējās un trešajā periodā nokārtoja formalitātes. Vienība nu ir otrā Rietumu konferencē un trešā visā līgā. Situācija turnīra tabulā gan ir ļoti saspīlēta.

• Visos Edmontonas vārtu guvumos dalību ņēma fantastiskais Konors Makdeivids, kura kontā gols un divas rezultatīvas piespēles. Makdeividam šī bija jau desmitā reize, kad ''Albertas kaujas'' spēlē viņš izceļas ar vismaz trim rezultativitātes punktiem. Vairāk ir tikai Veinam Greckim (25).

• Uzvarētāju vārtu vīrs Stjuarts Skiners atvairīja 40 no 42 metieniem.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

NHL rezultāti, 29. oktobris

SpēleRezultāts
Kraken - Penguins3:1
Panthers - Senators6:3
Sabres - Blackhawks4:3 P
Sharks - Lightning3:4
Stars - Rangers3:6
Red Wings - Wild2:1
Kings - Maple Leafs4:2
Flyers - Hurricanes3:4 P
Blues - Canadiens4:7
Islanders - Avalanche5:4
Predators - Capitals0:3
Flames - Oilers2:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...