Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' viesosies pie līderes, Bļugeram izbraukums Sanhosē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Blue Jackets'' viesosies pie līderes, Bļugeram izbraukums Sanhosē
Teodors Bļugers. Foto: Vegas Golden Knights

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu spēles aizvadīs Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas, cīnoties izbraukumā attiecīgi pret ''Bruins'' un ''Sharks'' komandām.

Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'' pulksten 2.00 pēc Latvijas laika aizvadīs izbraukuma spēli pret pārliecinošo līgas, Austrumu konferences un Atlantijas divīzijas līdervienību Bostonas ''Bruins''.

• Latviešu vārtsarga dalība gaidāmajā mačā pagaidām ir neskaidra. Merzļikins traumā iedzīvojās spēlē pret Monreālas ''Canadiens''.

• ''Blue Jackets'' zaudējuši iepriekšējās divas spēles, ar 53 punktiem 73 spēlēs esot pēdējā pozīcijā visā līgā.

• Bostonieši iepriekšējā cīņā pārtrauca septiņu panākumu sēriju. ''Bruins'' hokejisti ar 1:2 mājās atzina Nešvilas ''Predators'' pārākumu.

• Abās šosezon aizvadītajās spēlēs ar 4:0 un 4:2 pārāki bija ''Bruins'' hokejisti.

• Pulksten 5.30 pēc Latvijas laika Kalifornijas štatā viesosies Teodors Bļugers un Lasvegasas ''Golden Knights'', aizvadot 75. regulārās sezonas maču pret Sanhosē ''Sharks''.

• Bļugera komanda ar 98 punktiem 74 spēlēs ir Rietumu konferences un Klusā okeāna divīzijas līdere, kamēr ''Sharks'' tajā pašā konferencē un divīzijā ir attiecīgi priekšpēdējā un pēdējā pozīcijā ar 55 punktiem 74 mačos.

• Iepriekšējā duelī pārtrūka ''Golden Knights'' četru panākumu virkne, lasvegasiešiem ar 4:7 mājās zaudējot ''Oilers''. Haizivis, savukārt, naktī uz trešdienu uzveica Vinipegas ''Jets'' ar 3:0 un pārtrauca deviņu neveiksmju sēriju.

• Trīs aizvadītajās spēlēs šajā sezonā ''Golden Knights'' tikusi pie divām uzvarām ar 4:2 un 2:1, bet ''Sharks'' svinējusi panākumu pār Nevadas štata klubu ar 5:2.

NHL spēles

SpēleLaiksSpēleLaiks
Bruins – Blue Jackets2.00Canadiens – Panthers2.00
Devils – Rangers2.00Senators – Flyers2.00
Penguins – Predators2.00Lightning – Capitals2.00
Red Wings – Hurricanes2.30Blackhawks – Blues3.30
Oilers – Kings4.00Kraken – Ducks5.00
Sharks – Golden Knights5.30