Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Korpisalo palīdz "Blue Jackets" uzvarēt, "Sabres" 13. zaudējums pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Korpisalo palīdz "Blue Jackets" uzvarēt, "Sabres" 13. zaudējums pēc kārtas
Jonass Korpisalo un Sets Džounss. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) latviešu hokejistu pārstāvētās komandas uzrādījušas dažādas sekmes, tā Kolumbusas "Blue Jackets" ar vārtsargu Elvi Merzļikinu rezervē ar 3:2 pagarinājumā pieveicot Karolīnas "Hurricanes", bet savainoto uzbrucēju Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona Pitsburgas "Penguins" un Bufalo "Sabres" vienībām ciešot neveiksmes.

Kolumbusas un Karolīnas komandu cīņā "Blue Jackets" somu vārtsargs Jonass Korpisalo tika galā ar 25 no 27 pretinieku izdarītajiem metieniem. Pa diviem vārtiem izdevās gūt viesuļvētru snaiperim Sebastjanam Aho un Kolumbusas aizsargam Setam Džounsam, kurš 51 sekundi līdz pagarinājuma beigām nodrošināja Kolumbusai svarīgus divus punktus.

Centrālās divīzijas kopvērtējumā "Blue Jackets" ar 31 punktu tikpat spēlēs saglabāja piekto vietu, pietuvojoties uz "play-off" zonas robežas esošajai Čikāgas "Blackhawks", kam 31 spēlē izdevies tikt pie 33 punktiem. Naktī uz svētdienu, 21. martu, "Blue Jackets" un "Hurricanes" Karolīnā savā starpā spēlēs vēlreiz, savukārt pēc tam dosies uz Kolumbusu, lai divus mačus aizvadītu tur.

Pitsburgas "Penguins" bez ķermeņa augšdaļas savainojumu guvušā Bļugera izbraukumā līdz cīņas 31. minūtei nonāca iedzinējos ar 0:3, atlikušajā laikā visu izlieto ūdeni nesasmeļot un ar 2:3 atzīstot Ņūdžersijas "Devils" pārākumu. Velnu cietoksni pārliecinoši sargāja Skots Vedžvuds, kurš neitralizēja 40 no 42 sāncenšu raidījumiem.

"Penguins" aizvadītajās 30 spēlēs nopelnījusi 37 punktus, kas ļauj ieņemt trešo vietu Austrumu divīzijā. Tuvākā sekotāja Bostonas "Bruins" 28 mačos iekrājusi par punktu mazāk, šonakt ar 4:1 viesos sakaujot pastarīti Bufalo "Sabres", kas 29 spēlēs dabūjusi 16 punktus. Vārti un rezultatīva piespēle čeham Dāvidam Pastrņākam, savukārt trīs rezultatīvas piespēles viņa tautietim Dāvidam Krejčī. "Sabres" šī bija pirmā spēle kopš iepriekšējā galvenā trenera Ralfa Krīgera atlaišanas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2021-03-19 06:43, pirms 3 gadiem
Diemžēl jāatzīst, ka NHL mēneša labāko atvairījumu TOP 10 mierīgi varētu sastādīt tikai no Korpisalo pēdējām dažām spēlēm.