Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers izlaidīs arī pingvīnu izbraukuma spēli Monreālā

Emils Ozerinskis

Bļugers izlaidīs arī pingvīnu izbraukuma spēli Monreālā
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Pitsburgas "Penguins" latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera sezonas debija nenotiks līdz naktij uz piektdienu, jo uzbrucējs nedosies līdzi komandai izbraukuma cīņai pret Monreālas "Canadiens".

28 vecais uzbrucējs Teodors Bļugers ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ nav piedalījies Pitsburgas "Penguins" pirmajās divās sezonas spēlēs, kurās abās Latvijas hokejista pārstāvētā komanda guva uzvaras ar rezultātu 6:2.

Bļugeram komandas nākamo spēli pret Monreālas "Canadiens" nāksies noraudzīties televīzijas ekrānā, jo hokejists ar komandu nedosies izbraukumā uz Kvebeku.

Bļugers jau esot piedalījies komandas treniņos un slidojis kopā ar "dzeltenajiem krekliem". Komandas treneru korpuss esot informēts, ka treniņā Bļugers esot juties labi.

No Kanādas pitsburgieši atgriezīsies ar spēli naktī uz piektdienu, kad "Penguins" cīkstēsies pret Losandželosas "Kings". Pēc šī dueļa komandai sekos piecu spēļu izbraukuma sērija uz Kanādas vidieni un Rietumkrasta augšieni.

Izmantotie resursi:
https://www.dkpittsburghsports.com/...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-17 09:21, pirms 2 gadiem
Virsrakstā Montreāla, tālāk tekstā Monreāla, kas notiek ar SC žurnaļugām?

     [+] [-]

, 2022-10-17 11:10, pirms 2 gadiem
Peņu HC Salivans par Tedi kā Pitsburgas labāko mazākuma specu: “Bļugers labi pārredz laukumu, viņam ir laba tehnika, kā arī viņam ir izcilas spējas novietot nūju vajadzīgajā pozīcijā, izvērtēt savu pozīciju laukumā, kā arī vēl dažādas šādas lietas. Tieši šīs nianses viņu padara efektīvu mazākuma spēlē. Tad, kad viņš nav mūsu sastāvā, tad iespēja tiek dota citiem puišiem, taču, protams, tas ir izaicinājums mūsu komandai.”

https://www.sportazinas.com/salivan...