Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers: "Komandas biedri uzņēmuši labi un iedrošinājuši šajā pārmaiņu laikā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers: "Komandas biedri uzņēmuši labi un iedrošinājuši šajā pārmaiņu laikā"
Teodors Bļugers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA--AP. Vegasas "Golden Knights" hokejisti labi uzņēmuši Teodoru Bļugeru komandā, pēc otrdien izcīnītās uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atzina Latvijas uzbrucējs.

"Spējām kontrolēt ripu un noturēt viņus savā aizsardzības zonā, nedodot iespējas viņiem izvērsties. NHL ir līga, kurā jebkas var notikt, arī spēlējot stiprākajai komandai pret vājāko, tāpēc beigās vajadzēja būt uzmanīgiem, kad viņi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju," sarunā ar medijiem stāstīja Teodors Bļugers.

Bļugers otrdien guva savus pirmos vārtus Lasvegasas "Golden Knights" komandas sastāvā, palīdzot Lasvegasas komanda izbraukumā ar rezultātu 5:3 uzvarēt Filadelfijas "Flyers". Piecu izbraukuma spēļu sērijā "Golden Knights" hokejisti izcīnīja četras uzvaras pēc kārtas.

"Bijuši kāpumi un kritumi, bet vārtos vienmēr bijusi drošība. Ir nogriežņi, kuros spēlējam labi, un ir nogriežņi, kuros neiet no rokas, taču esam pratuši tiem tikt pāri. Labs sniegums izbraukumā, tomēr ir vēl kļūdas, kuram varam labot," skaidroja Bļugers.

Pēc aizmainīšanas no Pitsburgas "Penguins" komandas Bļugers lasvegasiešu rindās aizvadījis septiņus mačus, kuros guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

"Komandas biedri un personāls mani labi uzņēmuši, iedrošinājuši šajā pārmaiņu laikā, kas palīdzējis vieglāk iejusties. Domāju, ka diezgan labi pielāgojos sistēmai, kas ir citādāka nekā Pitsburgā. Vienmēr ir detaļas, kas prasa pielāgošanos," secināja hokejists.

Šajā sezonā viņam 52 mačos ir trīs gūti vārti, 11 rezultatīvas piespēles un negatīvs lietderības koeficients -7.

"Golden Knights" ar 90 punktiem 68 mačos ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā tiksies pret Kalgari "Flames".